Повезане вести

Наша мисица била девица до 25! Невиност изгубила са 40 година старијим, а он позната фаца Београда: Искористила сам ситуацију

Наша мисица била девица до 25! Невиност изгубила са 40 година старијим, а он позната фаца Београда: Искористила сам ситуацију

Курир 03.09.2024
Мис Балкана и некадашња учесница "Парова" Ивана Митровић у вези је са 40 година старијим Зораном Буђићем Кобром. Ивана је једном приликом испричала најинтимније детаље из њихове везе. - Долазим из ријалитија "Парови". Тамо сам… »
Наша мисица је овако смувала 40 година старијег: "Искористила сам ситуацију", страст је одмах прштала: "Била сам девица"

Наша мисица је овако смувала 40 година старијег: "Искористила сам ситуацију", страст је одмах прштала: "Била сам девица"

Блиц 03.09.2024
Мис Балкана и некадашња учесница "Парова", Ивана Митровић, у вези је са 40 година старијим Зораном Буђићем Кобром. Ивана је једном приликом испричала најинтимније детаље из њихове везе. - Долазим из ријалитија "Парови". Тамо… »
Наша мисица сада продаје сладоледе у центру Београда: Ивана засукала рукаве - поштено зарађује за живот

Наша мисица сада продаје сладоледе у центру Београда: Ивана засукала рукаве - поштено зарађује за живот

Блиц 02.09.2024
Некадашња ријалити учесница Ивана Митровић, која је пре неколико месеци освојила титулу Мис Балкана, нашла је посао и почела да продаје сладолед. Ивана се пре неколико дана запослила као продавац сладоледа, те ради у центру… »

Вести дана »