Povezane vesti
„Pod stresom sam već danima. Moram da priznam da sam popila i jedan biljni lekić za smirenje“: Roditelji otkrivaju najveće…
Nova 03.09.2024
: U Srbiji je juče 64.000 prvaka selo u školske klupe. Prvi dan škole oduvek je kod najmlađih đaka i njihovih roditelja, izazivao burne i pomešane emocije i zauzimao posebno mesto u sećanju - i to je ono što se ne menja. Međutim, promene u odnosu… »
"Popila sam i jedan lek za smirenje": Roditelji otkrili najveće razlike među prvacima danas i nekad
Mondo 03.09.2024
Roditelji su govorili o polasku prvaka u škole u Srbiji. U Srbiji je juče 64.000 prvaka selo u školske klupe. Prvi dan škole oduvek je kod najmlađih đaka i njihovih roditelja, izazivao burne i pomešane emocije i zauzimao posebno mesto u sećanju - i to je… »
„Pod stresom sam već danima. Moram da priznam da sam popila i jedan biljni lekić za smirenje“: Roditelji otkrivaju najveće…
Nova 03.09.2024
: U Srbiji je juče 64.000 prvaka selo u školske klupe. Prvi dan škole oduvek je kod najmlađih đaka i njihovih roditelja, izazivao burne i pomešane emocije i zauzimao posebno mesto u sećanju - i to je ono što se ne menja. Međutim, promene u odnosu… »
Vesti dana »

Vučić: Sutra ću govoriti o kriminalnom ponašanju Tužilaštva za organizovani kriminal
Beta pre 37 minutajoš 213 povezane

Pravosnažna presuda Miloradu Dodiku i posledice po predsednički mandat u Republici Srpskoj
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 87 povezanih

Zelenski odgovorio Putinu Nakon izjave ruskog predsednika o miru, ovo mu je poručio
Alo pre 57 minutajoš 25 povezanih

Dačić: Akustični lrad uređaji vraćeni u magacine, ponudili smo ih aerodromima
Telegraf pre 3 satajoš 25 povezanih

Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel ostaje 196 dinara, benzin poskupeo na 179 dinara
Naslovi.ai pre 3 satajoš 27 povezanih