Повезане вести
„Под стресом сам већ данима. Морам да признам да сам попила и један биљни лекић за смирење“: Родитељи откривају највеће…
Нова 03.09.2024
: У Србији је јуче 64.000 првака село у школске клупе. Први дан школе одувек је код најмлађих ђака и њихових родитеља, изазивао бурне и помешане емоције и заузимао посебно место у сећању - и то је оно што се не мења. Међутим… »
"Попила сам и један лек за смирење": Родитељи открили највеће разлике међу првацима данас и некад
Мондо 03.09.2024
Родитељи су говорили о поласку првака у школе у Србији. У Србији је јуче 64.000 првака село у школске клупе. Први дан школе одувек је код најмлађих ђака и њихових родитеља, изазивао бурне и помешане емоције и заузимао посебно… »
„Под стресом сам већ данима. Морам да признам да сам попила и један биљни лекић за смирење“: Родитељи откривају највеће…
Нова 03.09.2024
: У Србији је јуче 64.000 првака село у школске клупе. Први дан школе одувек је код најмлађих ђака и њихових родитеља, изазивао бурне и помешане емоције и заузимао посебно место у сећању - и то је оно што се не мења. Међутим… »
Вести дана »

"Идемо на победу овај пут" Имао жесток окршај са водитељем Пинка у емисији, а сада шокирао оглашавањем и најавио улазак у Елиту (фото)
Ало пре 1 сатјош 4 повезане