Povezane vesti
Nadal podržao Sinera: "Imam tu vrlinu ili defekt, a to je da verujem u dobre namere ljudi"
Sportske.net 03.09.2024
Legendarni španski teniser Rafael Nadal podržao je prvog tenisera sveta, Janika Sinera, nakon doping afere, ističući da veruje da Italijan nije namerno koristio nedozvoljena sredstva. "Imam tu vrlinu ili defekt, a to je da verujem u dobre namere… »
Nadal veruje u pravdu: Uveren sam da Ziner nije namerno to uradio...
Dnevnik 03.09.2024
NjUJORK: Španac Rafael Nadal izjavio je da je uveren da najbolji teniser sveta Italijan Janik Ziner nije ništa uradio da bi se namerno dopingovao, prenosi I-Es-Pi-En (ESPN). Međunarodna agencija za integritet tenisa (ITIA) saopštila je 20. avgusta da… »
Nadal podržao prvog tenisera sveta Sinera posle afere oko dopinga
Novi magazin 03.09.2024
Španski teniser Rafael Nadal podržao je prvog tenisera sveta, Italijana Janika Sinera posle afere oko dopinga, izražavajući uverenje da Siner ne bi namerno uzimao nedozvoljene supstance. "Poznajem Janika i uveren sam da nije ništa uradio da bi se… »
Oglasio se Rafael Nadal! Evo šta je rekao o dopingu Janika Sinera
Večernje novosti 03.09.2024
Španski teniser Rafael Nadal podržao je prvog tenisera sveta, Italijana Janika Sinera posle afere oko dopinga, izražavajući uverenje da Siner ne bi namerno uzimao nedozvoljene supstance. Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović - Poznajem Janika i uveren sam… »
Nadal dao podršku Sineru posle skandala oko dopinga
Sportski žurnal 03.09.2024
Španac odlučio da veruje u Janika i sistem. Janik Siner je dva puta bio pozitivan na zabranjenu supstancu u martu, ali ga je Međunarodna agencija za integritet u tenisu (ITIA) oslobodila krivice, ili nemara. To je izazvalo buru reakcija, ali glavna… »
Nadal: Ne verujem da se Siner namerno dopingovao
Sport klub 03.09.2024
Rafael Nadal je stao u odbranu Janika Sinera kada su u pitanju njegova dva pozitivna testa. – Poznajem Janika i uveren sam da nije ništa uradio da bi se namerno dopingovao – ističe Španac koji je mnogo puta bio optuživan da je uzimao nešto… »
Slučaj "Siner": Svet na jednoj, Nadal na drugoj strani
B92 03.09.2024
Rafael Nadal stao je u odbranu Janika Sinera i rekao da se on nije dopingovao. Nadal je prekinuo ćutanje i konačno se oglasio o Sinerovom doping slučaju. U razgovoru za jednu špansku televiziju, vlasnik 22 Grend slem titule je rekao da Siner nije… »
Vesti dana »
Najnovija detaljna prognoza RHMZ za narednih 10 dana: Očekuje nas snažan obrt - temperatura pada za 20 stepeni, stiže jedan fenomen, a evo gde će biti i snega
Kurir pre 1 satjoš 42 povezane
Maja Gojković: Normalna očekivanja da tužilaštvo podigne optužnice za nesreću u Novom Sadu
Beta pre 37 minutajoš 13 povezanih
Nikolić: Troje povređenih su teškog opšteg stanja, razvijaju se sekundarne komplikacije
Politika pre 7 satijoš 18 povezanih
Pokrenuta peticija da se sat na Železničkoj stanici u Novom Sadu zauvek zaustavi na 11:52
Danas pre 2 satajoš 16 povezanih