Povezane vesti
Za srebro u Riju dobio sam big mek i dva čizburgera, a vi „roleks“ i ko zna šta još: Bivši reprezentativac o uspehu…
Danas 03.09.2024
Srpski košarkaš Nemanja Nedović završio je reprezentativnu karijeru tokom priprema za Mundobasket u Manili, a u razgovoru za podkast „Kod Luke i Kuzme“ objasnio je zašto nije bio deo ekipe koja je osvojila srebro na tom takmičenju. Bek Crvene… »
Nedović o jokićevom poklonu za reprezentativce: „Ja kad sam osvojio srebro u Riju – big mek i dva čiza, a vi roleks!“…
Hot sport 03.09.2024
Jokić je bio široke ruke! Nedović je gostovao u podkastu „Kod Luke i Kuzme“ i tu su govorili o zaista bezbroj anegdota. Dotakli su se i nedavno okončanih Olimpijskih igara, bronze našeg nacionalnog tima, te poklona koji je Jokić uručio… »
"Ja kad sam osvojio srebro u Riju - big mek i dva čiza, a vi roleks i ko zna šta još"
B92 03.09.2024
Srpski košarkaš Nemanja Nedović govorio je o osvojenoj medalji na Olimpijskim igrama u Parizu i njegovom vremenu provedenom u reprezentaciji. Nedović je dugo igrao za reprezentaciju, ali je tome došao kraj nakon Evropskog prvenstva 2022. godine, kada… »
"Ja za srebro big mek i čiz, a oni...!" Nemanja Nedović "ljubomoran" na bronzane sa Olimpijskih igara
Večernje novosti 03.09.2024
NEMANjA Nedović je dugi niz godina bio reprezentativac Srbije, sa nacionalnim timom ima i srebro sa Olimpijskih igara iz Rija, ali čini se da ga malo "žulja" nagrada koju su dobili njegovi saigrači u odnosu na onu koja je završila u rukama bronzanih… »
"Nama za srebro big mek i čizburger, a vama roleksi!" Nedović sve otkrio, to može samo Nikola Jokić!
Mondo 03.09.2024
Nikola Jokić je bogato častio saigrače za bronzu na Olimpijskim igrama, a Nemanja Nedović se prisetio kako je to bilo u njegovo vreme. Košarkaši Srbije osvojili su treće mesto na Olimpijskim igrama u Francuskoj i posle turnira odigranog u Lilu i… »
Vesti dana »

BLOG Protest 15. za 15 ipak ispred Skupštine, u Beogradu obustavljen javni prevoz, ogroman broj ljudi krenuo s Novog Beograda
N1 Info pre 13 minutajoš 41 povezana

Sindikat za Insajder: Gradski saobraćaj obustavljen po naređenju MUP-a, cilj onemogućavanje građana da dođu na protest
Insajder pre 13 minutajoš 81 povezana

Uhapšen vozač BMW-a koji je u Belim vodama oborio tri osobe
Pravo u centar pre 12 minutajoš 21 povezana

Kako je izgledao doček studenata u Beogradu: Crveni tepih i medalje za pešake, napad na Elektrotehničkom fakultetu
Nova ekonomija pre 54 minutajoš 10 povezanih

Tužilaštvo naložilo hitnu identifikaciju muškarca zbog pretnji automatskom puškom na društvenim mrežama
N1 Info pre 36 minutajoš 13 povezanih