Povezane vesti
Haos na mrežama zbog fotke nede Ukraden! U kupaćem kostimu izazvala buru, a onda osula paljbu: "Kako da me voli takva…
Kurir 03.09.2024
Neda Ukraden celo leto provela je u Bokotorskom zalivu gde poseduje porodičnu vilu. Neda je tokom celog leta delila fotografije sa mora i pokazivala kako uživa u letu, a često je i svojim fotografijama u kupaćem ostavljala bez teksta. Pevačica ima 74… »
„Kako da me voli takva spodoba“: Neda Ukraden izazvala haos na mrežama nakon fotke u kupaćem FOTO
Nova 03.09.2024
: Pevačica je objavila fotku u kupaćem, a zbog nekoliko negativnih komentara burno je odreagovala. Neda Ukraden leto provodi na Bokokotorskom zalivu, gde već godinama ima porodičnu kuću. Ona neretko odatle objavljuje fotke u kupaćem, koje su zbog… »
"Kako da me voli takva: Spodoba?!" Haos na mrežama zbog fotke Nede Ukraden (74) u kupaćem: Skinula se i pokazala obline, a…
Blic 03.09.2024
Pevačica Neda Ukraden celo leto provela je u Bokotorskom zalivu gde poseduje porodičnu vilu. Neda je tokom celog leta delila fotografije sa mora i pokazivala kako uživa u letu, a često je i svojim fotografijama u kupaćem ostavljala bez teksta… »
"Kako da me voli takva spodoba?": Neda Ukraden pokazala obline, pa pobesnela kad je dobila jedan komentar
Mondo 03.09.2024
Neda Ukraden reagovala na društvenim mrežama. Pevačica Neda Ukraden (74) decenijama važi za jednu od najnegovanijih i najlepših žena na domaćoj muzičkoj sceni. Pevačica kojoj godine ne mogu ništa, sada je na Instagramu pokazala telo u kupaćem… »
Vesti dana »
Politizacija tragedije: Da li protesti mogu doneti pravdu ili samo još podela?
Mondo pre 5 satijoš 35 povezanih
Velika pobeda zvezde: Sjajni crveno-beli savladali Monako u Evroligi!
Večernje novosti pre 2 satajoš 33 povezane
Dve trećine Beograđana smatra da krov nad glavom nije priuštiv (VIDEO)
Forbes pre 4 satijoš 29 povezanih
Tramp izabrao Majka Volca za ključno mesto savetnika za nacionalnu bezbednost
Beta pre 32 minutajoš 27 povezanih
Novi Sad: Jednočasovni skup podrške uhapšenim tokom nedavnih protesta
Beta pre 6 satijoš 24 povezane