Повезане вести

Уругвајски фудбалер Луис Суарез против Парагваја завршава репрезентативну каријеру

Уругвајски фудбалер Луис Суарез против Парагваја завршава репрезентативну каријеру

Политика 03.09.2024
Уругвајски фудбалски репрезентативац Луис Суарез изјавио је да ће против Парагваја одиграти последњи меч у дресу националног тима, преноси данас АП. "Тешко ми је ово да кажем, али то ће да буде мој последњи меч за Уругвај… »
Још једна и крај! Луис Суарез се емотивно сломио, а како и не би... (видео)

Још једна и крај! Луис Суарез се емотивно сломио, а како и не би... (видео)

Вечерње новости 03.09.2024
Уругвајац Луис Суарез изјавио је да ће у петак против Парагваја одиграти последњи меч у дресу националног тима. ФОТО: ЕПА "Тешко ми је да ово кажем, али то ће бити мој последњи меч за Уругвај. Размишљао сам о томе и… »
Суарез у сузама најавио крај каријере

Суарез у сузама најавио крај каријере

Спортске.нет 03.09.2024
Уругвајски фудбалски репрезентативац Луис Суарез најавио је да ће против Парагваја одиграти последњи меч у дресу репрезентације. "Тешко ми је ово да кажем, али то ће да буде мој последњи меч за Уругвај. Размишљао сам о томе и… »
Суарез уз сузе саопштио крај у репрезентацији: „Размишљао сам о томе…“

Суарез уз сузе саопштио крај у репрезентацији: „Размишљао сам о томе…“

Нова 03.09.2024
: Уругвајски фудбалер Луис Суарез саопштио је да ће против Парагваја одиграти последњи меч у дресу националног тима. Фудбалска репрезентација Уругваја ће у суботу дочекати Парагвај у мечу седмог кола јужноамеричких квалификација… »
Суарез у сузама најавио последњи меч за Уругвај

Суарез у сузама најавио последњи меч за Уругвај

Спорт клуб 03.09.2024
Луис Суарез ће у петак одиграти последњи меч за репрезентацију Уругваја. Уругвај се у петак састаје са Паргавајем, а на веома емотивној конференцији за медије Луис Суарез је најавио крај. На 142 утакмице Суарез је постигао 69… »
Луис Суарез плакао на конференцији и најавио крај репрезентативне каријере

Луис Суарез плакао на конференцији и најавио крај репрезентативне каријере

Еуроневс 03.09.2024
Супротно од Кристијана Роналда који је најавио да не намерава да заврши репрезентативну каријеру, легендарни Уругвајац Луис Суарез одлучио је да више не наступа за национални тим. Досадашњи капитен Уруса је за селекцију своје… »
Суарезово збогом Уругвају

Суарезово збогом Уругвају

Спортски журнал 03.09.2024
Легендарни нападач у петак одиграће последњи меч за државни тим. Најефикаснији Уругвајац икад и други играч с највише репрезентативних утакмица (142) Луис Суарез, само Дијего Годин има више (161), одиграће у петак последњи меч… »
Суарес у сузама: "Тешко ми је ово да кажем" ВИДЕО

Суарес у сузама: "Тешко ми је ово да кажем" ВИДЕО

Б92 03.09.2024
Луис Суарес ће у петак против Парагваја одиграти своју последњу утакмицу за репрезентацију Уругваја. То је потврдио лично играч, на емотивној конференцији за медије. У репрезентативну пензију одлази као играч који је постигао… »

Вести дана »