Povezane vesti
Brnabić: Ne postoji ugovor sa Rio Tintom, oni imaju istražna prava za "Jadar"
Telegraf 03.09.2024
Ona je tako odgovorila na pitanje da li Srbija ima takav ugovor sa Rio Tintom. Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić rekla je danas da ne postoji ugovor države sa rudarskom kompanijom Rio Tinto za projekat "Jadar", već da oni imaju istražna prava za… »
Brnabić: Ne postoji ugovor sa Rio Tintom, oni imaju istražna prava za "Jadar"
Insajder 03.09.2024
Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić rekla je u utorak 3. septembra da ne postoji ugovor države sa rudarskom kompanijom Rio Tinto za projekat "Jadar", već da oni imaju istražna prava za taj projekat, koji su dobili 2004. i da još nisu aplicirali za… »
Brnabić o projektu „Jadar“: Ne postoji ugovor države sa Rio Tintom, oni imaju istražna prava za "Jadar"
Dnevnik 03.09.2024
BEOGRAD: Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić rekla je danas da ne postoji ugovor države sa rudarskom kompanijom Rio Tinto za projekat "Jadar", već da oni imaju istražna prava za taj projekat, koji su dobili 2004. i da još nisu aplicirali za… »
Vesti dana »
UŽIVO: Kriza na Bliskom istoku Hiljadu raketa usmereno ka Iranu ako pokušaju da me ubiju, poručio Tramp
Euronews pre 2 satajoš 18 povezanih
Vučić obilazi završne radove na modernizaciji puta između Gornjih i Donjih Sinkovaca: Važno da slušamo njihove potrebe
Euronews pre 6 minutajoš 12 povezanih
Vladimir Arsenijević se oglasio nakon napada u centru Beograda: "Dočekala me grupa od 20 do 30 mladih ljudi, udarali su me i pretili" VIDEO
Nova pre 56 minutajoš 9 povezanih
INTERVJU Nebojša Vukanović: Kokeza je poslat u Republiku Srpsku po zadatku od BIA, cilj je da bude deo nove Vlade
Nova pre 35 minutajoš 6 povezanih