Povezane vesti
"Brate, kakve ti veze imaš s Knjaževcem?; Brate, kakve veze imam s Bugarskom?" VIDEO
B92 03.09.2024
Nemanja Nedović ispričao zanimljivu anegdotu o Kodiju Miler-Mekintajeru. Miler-Mekintajer je od ove sezone član Crvene zvezde, gde je prešao iz Baskonije. Nedović je u podkastu "Kod Luke i Kuzme" ispričao prvi susret sa bivšim igračem Partizana… »
Nedović ispričao hit anegdotu sa teom: Ne idi sa njim van Beograda, to sam naučio! (video)
Hot sport 03.09.2024
„Hoćeš sa mnom? Rekoh gde? Valjevo. Ne, idem kući“ Nemanja Nedović je gostovao u podkastu „Kod Luke i Kuzme“ i tu su govorili o raznim temama, a kada se priča o Zvezdi neizbežna je tema Miloš Teodosić. Njih dvojica imaju odličan odnos, a… »
VIDEO Miler-Mekintajer i auto iz Knjaževca: Hit razgovor Nedovića i novog saigrača
Nova 03.09.2024
: Košarkaš Crvene zvezde, Nemanja Nedović, prepričao je zanimljiv razgovor sa saigračem Kodijem Miler-Mekintajerom o njegovom automobilu. Miler-Mekintajer se pojavio u automobilu sa knjaževačkom registarskom tablicom. Nedović je ostao zapanjen kad… »
Nedovićeva hit priča o Mekintajeru: "Brate, kakve ja veze imam sa Bugarskom?"
Sportske.net 03.09.2024
Nemanja Nedović gostovao je u podkastu "Kod Luke i Kuzme" gde je govorio o brojnim temama, poput igranja za reprezentaciju, ali i dogodovštinama sa igračima. Miler-Mekintajer je novi saigrač srpskog košarkaša. On je u Zvezdu došao iz Baskonije, a… »
Vesti dana »
Posle pada nadstrešnice: Koliko je dug lanac odgovornosti? (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 92 povezane
Građani se okupili ispred Vlade: Zapalili sveće i odali poštu stradalima
N1 Info pre 1 satjoš 102 povezane
Savo Manojlović: Vesićeva ostavka ništa ne rešava, hoćemo rumunski scenario Laure Kuveši
Danas pre 3 satajoš 50 povezanih
Miomir Kecmanović poražen u prvom kolu ATP turnira u Beogradu
Politika pre 55 minutajoš 37 povezanih