Povezane vesti
"Brate, kakve ti veze imaš s Knjaževcem?; Brate, kakve veze imam s Bugarskom?" VIDEO
B92 03.09.2024
Nemanja Nedović ispričao zanimljivu anegdotu o Kodiju Miler-Mekintajeru. Miler-Mekintajer je od ove sezone član Crvene zvezde, gde je prešao iz Baskonije. Nedović je u podkastu "Kod Luke i Kuzme" ispričao prvi susret sa bivšim igračem Partizana, ujedno i… »
Nedović ispričao hit anegdotu sa teom: Ne idi sa njim van Beograda, to sam naučio! (video)
Hot sport 03.09.2024
„Hoćeš sa mnom? Rekoh gde? Valjevo. Ne, idem kući“ Nemanja Nedović je gostovao u podkastu „Kod Luke i Kuzme“ i tu su govorili o raznim temama, a kada se priča o Zvezdi neizbežna je tema Miloš Teodosić. Njih dvojica imaju odličan odnos, a Nemanja se… »
VIDEO Miler-Mekintajer i auto iz Knjaževca: Hit razgovor Nedovića i novog saigrača
Nova 03.09.2024
: Košarkaš Crvene zvezde, Nemanja Nedović, prepričao je zanimljiv razgovor sa saigračem Kodijem Miler-Mekintajerom o njegovom automobilu. Miler-Mekintajer se pojavio u automobilu sa knjaževačkom registarskom tablicom. Nedović je ostao zapanjen kad je to… »
Nedovićeva hit priča o Mekintajeru: "Brate, kakve ja veze imam sa Bugarskom?"
Sportske.net 03.09.2024
Nemanja Nedović gostovao je u podkastu "Kod Luke i Kuzme" gde je govorio o brojnim temama, poput igranja za reprezentaciju, ali i dogodovštinama sa igračima. Miler-Mekintajer je novi saigrač srpskog košarkaša. On je u Zvezdu došao iz Baskonije, a Nedović… »
Vesti dana »

Oprali stotine: Miliona?! Novi detalji hapšenja zbog korupcije: Među privedenima i vlasnik fabrike oružja, ali vlasnik poznate vinarije
Blic pre 34 minutajoš 52 povezane

Tramp razmatra ulazak SAD u rat protiv Irana, traži njegovu „bezuslovnu predaju“
Danas pre 14 minutajoš 52 povezane

UEFA skratila listu: Poznati potencijalni rivali Crvene zvezde na startu kvalifikacija za Ligu šampiona
Danas pre 53 minutajoš 34 povezane

Predsednik Vučić se sastao sa predsednikom UAE, šeikom Mohamedom bin Zajedom
IndeksOnline pre 54 minutajoš 11 povezanih