Povezane vesti
Brata zatekao mrtvog u stanu u Beogradu: Čeka se obdukcija
Telegraf 03.09.2024
Preporučujemo. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu telo S.M. (50) prevezeno je na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije. Kako "Telegraf.rs" saznaje, telo nesrećnog muškarca u fazi raspadanja sinoć je u stanu našao brat. On je o tome… »
Telo muškarca (50) nađeno u stanu u Beogradu: Bilo u fazi raspadanja, naložena obdukcija
Nova 03.09.2024
: U stanu na Paliluli noćas je nađeno telo muškarca (50) u fazi raspadanja. Prema našim informacijama, telo je po nalogu tužilaštva poslato na obdukciju. Nesrećni čovek je živeo sam, a komšije ga čak više od mesec dana nisu videle. Prvi rezultati istrage… »
Pronađeno telo u fazi raspadanja Nesrećni muškarac je živeo sam
Dnevnik 03.09.2024
Nesrećni čovek je živeo sam, a komšije ga čak više od mesec dana nisu videle. U stanu na Paliluli noćas je nađeno telo muškarca (50) u fazi raspadanja. Prema informacijama, telo je po nalogu tužilaštva poslato na obdukciju. Nesrećni čovek je živeo sam, a… »
Užas u Rakovici: Telo muškarca pronađeno u stanu u fazi raspadanja
Kurir 03.09.2024
U stanu u Rakovici u Beogradu, pronađeno je telo starijeg čoveka. Kako saznajemo, telo je u fazi raspadanja. Prema prvim rezultatima istrage, nema naznaka da je reč o nasilnoj smrti. Po nalogu tužilaštva telo je poslato na obdukciju. Kurir… »
Vesti dana »

Sanae Takaiči postala premijerka Japana, prva žena na toj funkciji
Euronews pre 2 satajoš 29 povezanih

Stiglo upozorenje lično za Putina Ova zemlja sprema žestoku akciju, ako ovo uradi...
Alo pre 27 minutajoš 31 povezana

Bivši francuski predsednik Nikola Sarkozi počeo odsluženje petogodišnje zatvorske kazne
Beta pre 2 minutajoš 22 povezane

Veliki školski čas u kragujevačkim Šumaricama na godišnjicu streljanja đaka i profesora
Beta pre 2 satajoš 15 povezanih

Osuđen čovek koji je izvršio atentat na Fica 21: godina robije za napad na premijera Slovačke
Blic pre 32 minutajoš 14 povezanih