Повезане вести
Брата затекао мртвог у стану у Београду: Чека се обдукција
Телеграф 03.09.2024
Препоручујемо. По налогу Вишег јавног тужилаштва у Београду тело С.М. (50) превезено је на Институт за судску медицину ради обдукције. Како "Телеграф.рс" сазнаје, тело несрећног мушкарца у фази распадања синоћ је у стану нашао… »
Тело мушкарца (50) нађено у стану у Београду: Било у фази распадања, наложена обдукција
Нова 03.09.2024
: У стану на Палилули ноћас је нађено тело мушкарца (50) у фази распадања. Према нашим информацијама, тело је по налогу тужилаштва послато на обдукцију. Несрећни човек је живео сам, а комшије га чак више од месец дана нису… »
Пронађено тело у фази распадања Несрећни мушкарац је живео сам
Дневник 03.09.2024
Несрећни човек је живео сам, а комшије га чак више од месец дана нису виделе. У стану на Палилули ноћас је нађено тело мушкарца (50) у фази распадања. Према информацијама, тело је по налогу тужилаштва послато на обдукцију… »
Ужас у Раковици: Тело мушкарца пронађено у стану у фази распадања
Курир 03.09.2024
У стану у Раковици у Београду, пронађено је тело старијег човека. Како сазнајемо, тело је у фази распадања. Према првим резултатима истраге, нема назнака да је реч о насилној смрти. По налогу тужилаштва тело је послато на… »
Вести дана »
Многи се склонили у војну базу, најмање 23 особе повређене у земљотресу јачине 7,5 степени на северу Јапана, уз јаке кише могућа и активација клизишта
Дневник пре 24 минутајош 35 повезаних
Шта ако се затворе НИС-ове пумпе широм Србије – влада тражи хитно решење
РТС пре 3 сатајош 47 повезаних
БЛОГ УЖИВО Одложено суђење студентима ухапшеним након Видовданског протеста
Нова пре 6 сатијош 29 повезаних