Povezane vesti
Kako su pucnji Aziza Keljmendija uticali na sudbinu SFRJ
Južne vesti 03.09.2024
Arhiv Jugoslavije Fotografije ubijenih vojnika na komemoraciji 1987. godine „Čuo sam rafalnu pucnjavu. Mislio sam da sanjam. „Onda je otvorio vrata spavaone, uključio svetlo i počeo da puca", seća se Riza Džakli, svedok, ali i jedan od okrivljenih za… »
BBC News 03.09.2024
Noć u kasarni u Paraćinu, kada je Aziz Keljmendi ubio četvoricu i ranio petoricu vojnika, zauvek je promenila živote mnogih. „Čuo sam rafalnu pucnjavu. Mislio sam da sanjam. „Onda je otvorio vrata spavaone, uključio svetlo i počeo da puca", seća se Riza… »
Danas 03.09.2024
„Čuo sam rafalnu pucnjavu. Mislio sam da sanjam. „Onda je otvorio vrata spavaone, uključio svetlo i počeo da puca“, seća se Riza Džakli, svedok, ali i jedan od okrivljenih za saučesništvo u „Paraćinskom masakru“. U kasarni „Branko Krsmanović“, u gradu na… »
NIN 03.09.2024
"Čuo sam rafalnu pucnjavu. Mislio sam da sanjam. "Onda je otvorio vrata spavaone, uključio svetlo i počeo da puca", seća se Riza Džakli, svedok, ali i jedan od okrivljenih za saučesništvo u "Paraćinskom masakru". U kasarni "Branko Krsmanović", u gradu na… »
Radio 021 03.09.2024
Noć u kasarni u Paraćinu, kada je Aziz Keljmendi ubio četvoricu i ranio petoricu vojnika, zauvek je promenila živote mnogih. „Čuo sam rafalnu pucnjavu. Mislio sam da sanjam. „Onda je otvorio vrata spavaone, uključio svetlo i počeo da puca", seća se Riza… »
Vesti dana »

RHMZ izdao upozorenje: Kada se očekuje porast temperature i do kada će trajati vrućine?
NIN pre 35 minutajoš 38 povezanih

"Ovo je katastrofa": Žestoke osude Netanjahuovog plana da se okupira grad Gaza: "To će dovesti do krvorpolića"
Blic pre 1 satjoš 38 povezanih

Zadržavanja vozila na graničnim prelazima Srbije tokom avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 14 povezanih

Tužilaštvo u Prištini predlaže: Popoviću zabrana ulaska na KiM dve godine i kazna od 3.000 evra
Sputnik pre 25 minutajoš 9 povezanih