Povezane vesti
Kako su pucnji Aziza Keljmendija uticali na sudbinu SFRJ
Južne vesti 03.09.2024
Arhiv Jugoslavije Fotografije ubijenih vojnika na komemoraciji 1987. godine „Čuo sam rafalnu pucnjavu. Mislio sam da sanjam. „Onda je otvorio vrata spavaone, uključio svetlo i počeo da puca", seća se Riza Džakli, svedok, ali i jedan od okrivljenih za… »
Radio 021 03.09.2024
Noć u kasarni u Paraćinu, kada je Aziz Keljmendi ubio četvoricu i ranio petoricu vojnika, zauvek je promenila živote mnogih. „Čuo sam rafalnu pucnjavu. Mislio sam da sanjam. „Onda je otvorio vrata spavaone, uključio svetlo i počeo da puca", seća se Riza… »
NIN 03.09.2024
"Čuo sam rafalnu pucnjavu. Mislio sam da sanjam. "Onda je otvorio vrata spavaone, uključio svetlo i počeo da puca", seća se Riza Džakli, svedok, ali i jedan od okrivljenih za saučesništvo u "Paraćinskom masakru". U kasarni "Branko Krsmanović", u gradu na… »
Vesti dana »
Tramp: Mogao bih da uvodim veće carine zemljama koje nas ne podržavaju oko Grenlanda
Beta pre 18 minutajoš 24 povezane
Osam godina od ubistva Olivera Ivanovića: Pitanja bez odgovora i zid ćutanja (VIDEO)
Insajder pre 3 satajoš 27 povezanih
Sindikati i medijska udruženja o Slučaju Jelene Kleut: Pojačava se represija nad univerzitetima i profesorima novinarstva
Mašina pre 4 satijoš 61 povezana
Lančani sudar na Auto-putu "Miloš Veliki", muškarac podlegao povredama
RTS pre 3 satajoš 65 povezanih
EP - Makedonci nemoćni u Danskoj, hrabri Farani uzeli bod protiv Švajcaraca
Sportske.net pre 18 minutajoš 60 povezanih