Povezane vesti
Kako su pucnji Aziza Keljmendija uticali na sudbinu SFRJ
Južne vesti 03.09.2024
Arhiv Jugoslavije Fotografije ubijenih vojnika na komemoraciji 1987. godine „Čuo sam rafalnu pucnjavu. Mislio sam da sanjam. „Onda je otvorio vrata spavaone, uključio svetlo i počeo da puca", seća se Riza Džakli, svedok, ali i jedan od okrivljenih za… »
Radio 021 03.09.2024
Noć u kasarni u Paraćinu, kada je Aziz Keljmendi ubio četvoricu i ranio petoricu vojnika, zauvek je promenila živote mnogih. „Čuo sam rafalnu pucnjavu. Mislio sam da sanjam. „Onda je otvorio vrata spavaone, uključio svetlo i počeo da puca", seća se Riza… »
NIN 03.09.2024
"Čuo sam rafalnu pucnjavu. Mislio sam da sanjam. "Onda je otvorio vrata spavaone, uključio svetlo i počeo da puca", seća se Riza Džakli, svedok, ali i jedan od okrivljenih za saučesništvo u "Paraćinskom masakru". U kasarni "Branko Krsmanović", u gradu na… »
Vesti dana »
U Srbiji danas naglo zahlađenje, kiša i prvi sneg na planinama
Naslovi.ai pre 30 minutajoš 35 povezanih
Veselinović: Izbor Smederevca negativan presedan, prvi put da druga strana glasa za režimske ljude
Serbian News Media pre 14 minutajoš 54 povezane
Detalji incidenta u školi u Novom Sadu: Devojčica (11) ponela na čas nož od 13 centimetra, otkrila i zašto je to uradila
Blic pre 50 minutajoš 19 povezanih
6.000 dinara je počelo da leže: Evo kako odmah da proverite da li je vaša prijava prihvaćena i gde je novac
Telegraf pre 10 minutajoš 74 povezane