Povezane vesti
Kako su pucnji Aziza Keljmendija uticali na sudbinu SFRJ
Južne vesti 03.09.2024
Arhiv Jugoslavije Fotografije ubijenih vojnika na komemoraciji 1987. godine „Čuo sam rafalnu pucnjavu. Mislio sam da sanjam. „Onda je otvorio vrata spavaone, uključio svetlo i počeo da puca", seća se Riza Džakli, svedok, ali i jedan od okrivljenih za… »
NIN 03.09.2024
"Čuo sam rafalnu pucnjavu. Mislio sam da sanjam. "Onda je otvorio vrata spavaone, uključio svetlo i počeo da puca", seća se Riza Džakli, svedok, ali i jedan od okrivljenih za saučesništvo u "Paraćinskom masakru". U kasarni "Branko Krsmanović", u gradu na… »
Radio 021 03.09.2024
Noć u kasarni u Paraćinu, kada je Aziz Keljmendi ubio četvoricu i ranio petoricu vojnika, zauvek je promenila živote mnogih. „Čuo sam rafalnu pucnjavu. Mislio sam da sanjam. „Onda je otvorio vrata spavaone, uključio svetlo i počeo da puca", seća se Riza… »
Vesti dana »
Brodovi krenuli Ormuskim moreuzom stupanjem na snagu krhkog primirja između SAD i Irana
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 42 povezane
Temperatura pada na -7! RHMZ objavio neverovatnu vremensku prognozu za Uskrs: Mraz udara kao usred zime
Mondo pre 2 satajoš 41 povezana
Petoro povređenih u Leskovcu! Detalji eksplozije u kojoj su povređena rođena braća
Blic pre 52 minutajoš 21 povezana