Povezane vesti
Kako su pucnji Aziza Keljmendija uticali na sudbinu SFRJ
Južne vesti 03.09.2024
Arhiv Jugoslavije Fotografije ubijenih vojnika na komemoraciji 1987. godine „Čuo sam rafalnu pucnjavu. Mislio sam da sanjam. „Onda je otvorio vrata spavaone, uključio svetlo i počeo da puca", seća se Riza Džakli, svedok, ali i jedan od okrivljenih za… »
BBC News 03.09.2024
Noć u kasarni u Paraćinu, kada je Aziz Keljmendi ubio četvoricu i ranio petoricu vojnika, zauvek je promenila živote mnogih. „Čuo sam rafalnu pucnjavu. Mislio sam da sanjam. „Onda je otvorio vrata spavaone, uključio svetlo i počeo da puca", seća se Riza… »
Danas 03.09.2024
„Čuo sam rafalnu pucnjavu. Mislio sam da sanjam. „Onda je otvorio vrata spavaone, uključio svetlo i počeo da puca“, seća se Riza Džakli, svedok, ali i jedan od okrivljenih za saučesništvo u „Paraćinskom masakru“. U kasarni „Branko Krsmanović“, u gradu na… »
NIN 03.09.2024
"Čuo sam rafalnu pucnjavu. Mislio sam da sanjam. "Onda je otvorio vrata spavaone, uključio svetlo i počeo da puca", seća se Riza Džakli, svedok, ali i jedan od okrivljenih za saučesništvo u "Paraćinskom masakru". U kasarni "Branko Krsmanović", u gradu na… »
Radio 021 03.09.2024
Noć u kasarni u Paraćinu, kada je Aziz Keljmendi ubio četvoricu i ranio petoricu vojnika, zauvek je promenila živote mnogih. „Čuo sam rafalnu pucnjavu. Mislio sam da sanjam. „Onda je otvorio vrata spavaone, uključio svetlo i počeo da puca", seća se Riza… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza: Danas pretežno sunčano, u brdskim predelima kratkotrajna kiša
Beta pre 5 satijoš 5 povezanih

MUP: Okupljeni u Kosjeriću ometali skup „Stop blokadama“, povređena tri policajca
Danas pre 6 satijoš 2 povezane

"Napravio je najviše serijskog programa u celoj jugoslaviji": Slobodan Terzić o smrti Mihaila Vukobratovića: "Plenio je razmevanjem za sve"
Blic pre 7 satijoš 5 povezanih

Ovo je novi srednji kurs evra: Po ovim vrednostima menjačnice prodaju valute
Mondo pre 6 minutajoš 3 povezane

Tramp besan na Putina: Američki predsednik spreman za novu fazu sankcija protiv Rusije
Blic pre 1 satjoš 2 povezane