Повезане вести
"Била сам на шоферки, видела сам његов ледени поглед" Гога први пут након саобраћајне незгоде: Мислила сам да ће ме прегазити…
Курир 03.09.2024
Гога Секулић, која је јуће оборена на пешачком прелазу када је на њу аутомобилом марке “фолксваген кеди” налетео М. Д. (41), и јутрос је била на прегледу. Екипа Курира је срела певачицу испред зграде где живи док се враћала из… »
"Била сам на шоферки, бацио ме је на под": Гога Секулић открила детаље незгоде: "Човек је чупао косу са главе када је видео…
Блиц 03.09.2024
Певачица Гога Секулић јуче је доживела незгоду када ју је на пешачком прелазу ударио аутомобил. Гоги је стављена крагна, а она је сада за "Блиц" открила детаље, а како каже мораће да откаже све наступе. - Хвала Богу да сам… »
"Мислила сам да ће ме прегазити": Гогу ударио ауто на пешачком прелазу, открила да је завршила на шоферки
Мондо 03.09.2024
Певачица Гога Секулић описала како је дошло до саобраћајне несреће. Гога Секулић, која је јуће оборена на пешачком прелазу када је на њу аутомобилом марке “фолксваген кеди” налетео М. Д. (41), и јутрос је била на прегледу… »
Вести дана »

Трамп стигао у Лондон: Следе сусрети са краљем и премијером Велике Британије
Курир пре 2 сатајош 2 повезане

Огласио се ФСС после вести да је преминуо Дејан Миловановић: Оставио је дубок траг у дресу националних селекција
Данас пре 3 сатајош 1 повезана

Одбио да се тестира на дрогу, па добио велику казну: Младић из Котора осуђен на 21 дан затвора, забрањено му управљање возилом 4 месеца
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Поново се огласио МУП: Објавио фотографије метка који је испаљен у Новом саду: "Нема трагова забрањених супстанци"
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане

Премијер Мацут састао се са делегацијом Кине: Најавио јачање економске и политичке сарадње
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана