Povezane vesti
"Bila sam na šoferki, videla sam njegov ledeni pogled" Goga prvi put nakon saobraćajne nezgode: Mislila sam da će me…
Kurir 03.09.2024
Goga Sekulić, koja je juće oborena na pešačkom prelazu kada je na nju automobilom marke “folksvagen kedi” naleteo M. D. (41), i jutros je bila na pregledu. Ekipa Kurira je srela pevačicu ispred zgrade gde živi dok se vraćala iz Doma zdravlja… »
"Bila sam na šoferki, bacio me je na pod": Goga Sekulić otkrila detalje nezgode: "Čovek je čupao kosu sa glave kada je…
Blic 03.09.2024
Pevačica Goga Sekulić juče je doživela nezgodu kada ju je na pešačkom prelazu udario automobil. Gogi je stavljena kragna, a ona je sada za "Blic" otkrila detalje, a kako kaže moraće da otkaže sve nastupe. - Hvala Bogu da sam ostala živa i zdrava… »
"Mislila sam da će me pregaziti": Gogu udario auto na pešačkom prelazu, otkrila da je završila na šoferki
Mondo 03.09.2024
Pevačica Goga Sekulić opisala kako je došlo do saobraćajne nesreće. Goga Sekulić, koja je juće oborena na pešačkom prelazu kada je na nju automobilom marke “folksvagen kedi” naleteo M. D. (41), i jutros je bila na pregledu. Pevačica je… »
Vesti dana »
"Moć je privremena": Da li je Netanjahu stvarno "nedodirljiv" i šta bi Izrael moglo da zadesi zbog poternice MKS?
Euronews pre 1 satjoš 70 povezanih
„Batinaši su me udarili u glavu i rebra, policija nije reagovala“: Ispovest mladića koji je pretučen na skupu ispred FDU
Nova pre 26 minutajoš 51 povezana
Incident tokom blokade Takovske ulice kod zgrade RTS-a: Došlo i do tuče
N1 Info pre 4 satijoš 47 povezanih
Uspavana Zvezda nije došla na derbi: Protiv Partizana ovakav nemaš šta da tražiš na terenu
Mondo pre 5 satijoš 40 povezanih