Повезане вести
Какав је дрес код у школама без климе током топлотног таласа? Марков: Према правилима, ученици не би смели ни да пију воду на…
Курир 03.09.2024
Изненадила ме је реакција моје ћерке која има десет година и кренула је у четврти разред, када је видела да сам јој за школу припремила мајицу на шире бретеле и три-четврт панталоне. Рекла је да не може да носи такву мајицу у… »
Да ли ђаци морају да поштују дрес код и на 35 степени у учионицама без климе?! У школи су нам рекли каква гардероба сме, каква…
Блиц 03.09.2024
- Изненадила ме је реакција моје ћерке која има десет година и кренула је у четврти разред, када је видела да сам јој за школу припремила мајицу на шире бретеле и три-четврт панталоне. Рекла је да не може да носи такву мајицу у… »
Вести дана »

Притвор због корупције: "Замислите реакцију бирача СНС кад чују да су министри на једном послу 'склонили' толики новац"
Н1 Инфо пре 25 минутајош 77 повезаних

Деца од 5 и 17 година задржана у болници: Катастрофа на сеоској слави у Павловцу, двадесеторо људи отровано
Блиц пре 3 сатајош 28 повезаних

Три деценије од прогона Срба у акцији "Олуја", централна церемонија у Сремским Карловцима (РТС 1, 19.50)
РТС пре 15 минутајош 41 повезана

Вучиц́: У септембру путујем у Кину, можда се тамо састајем и са Путином и Трампом
Спутник пре 4 минутајош 22 повезане