Povezane vesti
Ruski fizičar Šipljuk osuđen na 15 godina zatvora zbog veleizdaje
Insajder 03.09.2024
Gradski sud u Moskvi osudio je fizičara Aleksandra Šipljuka, direktora Instituta za teorijsku i primenjenu mehaniku Sibirskog ogranka Ruske akademije nauka i dopisnog člana Ruske akademije nauka, na 15 godina zatvora u kaznenoj koloniji maksimalnog… »
Moskva: Veleizdaja; U zatvor...
B92 03.09.2024
Gradski sud u Moskvi osudio je fizičara Aleksandra Šipljuka, direktora Instituta za teorijsku i primenjenu mehaniku Sibirskog ogranka Ruske akademije nauka i dopisnog člana Ruske akademije nauka, na 15 godina zatvora. Šipljuku je osuđen zbog veleizdaje a… »
Ruski fizičar Šipljuk osuđen na 15 godina zatvora zbog veleizdaje
Euronews 03.09.2024
Gradski sud u Moskvi osudio je fizičara Aleksandra Šipljuka, direktora Instituta za teorijsku i primenjenu mehaniku Sibirskog ogranka Ruske akademije nauka i dopisnog člana Ruske akademije nauka, na 15 godina zatvora u kaznenoj koloniji maksimalnog… »
Vesti dana »
VJT: Policija nije upala na Filozofski, pozvana je da preuzme Pravilnik o bezbednosti
Beta pre 5 minutajoš 30 povezanih
„Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti“: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Cenzolovka pre 1 satjoš 6 povezanih
‘Ovo je za celo čovečanstvo’: Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
Danas pre 40 minutajoš 51 povezana
Putin: Spreman sam da pomognem u rešavanju rata na Bliskom istoku
Nova pre 59 minutajoš 49 povezanih