Povezane vesti

Goga Sekulić u stresu zbog nesreće: Čovek je čupao kosu s glave kad je video šta je uradio

Goga Sekulić u stresu zbog nesreće: Čovek je čupao kosu s glave kad je video šta je uradio

Story 03.09.2024
Gogu Sekulić udario auto juče, udes se dogodio na uglu Žičke i Pop Stojanove. Sekulićeva je kolima Hitne pomoći prevezena u Urgentni centar. Pevačica je ispričala šta se dogodilo i kako je do nezgode došlo. - Hvala Bogu da sam ostala živa i… »
Goga Sekulić u zavojima i sa kragnom na vratu: Mislila sam da će me pregaziti! (FOTO)

Goga Sekulić u zavojima i sa kragnom na vratu: Mislila sam da će me pregaziti! (FOTO)

Svet plus 03.09.2024
Goga Sekulić, juče je doživela saobraćajnu nesreću, kada je na pešačkom prelazu na Zvezdari udario automobil. Pevačica je odmah prevezena u Urgentni centar, gde joj je ukazana pomoć, a nakon nesreće ekipa Kurira, srela je Gogu ispred zgrade u… »
„Čovek je kukao i plakao, bio je van sebe“: Goga Sekulić otkrila detalje saobraćajne nezgode

„Čovek je kukao i plakao, bio je van sebe“: Goga Sekulić otkrila detalje saobraćajne nezgode

Nova 03.09.2024
: Pevačica Goga Sekulić prvi put je govorila za medije nakon što je doživela saobraćajnu nezgodu. Goga Sekulić juče je oborena na pešačkom prelazu kada je na nju automobilom marke “folksvagen kedi” naleteo M. D. (41), a jutros je bila na… »
Goga posle udesa otkazuje sve nastupe? "Bila sam na šoferki, bacio me je na pod"

Goga posle udesa otkazuje sve nastupe? "Bila sam na šoferki, bacio me je na pod"

B92 03.09.2024
Pevačica Goga Sekulić juče je doživela udes, kada je na pešačkom prelazu, na uglu ulica Žička i Pop Stojanove., automobil naleteo na nju i oborio je. Pevačica je odmah hospitalizovana, i urađeni su joj svi potrebni pregledi. O ovoj nezgodi… »
Prvo pojavljivanje Goge Sekulić nakon što ju je udario auto: "Imam jake bolove, živa sam zbog sina"

Prvo pojavljivanje Goge Sekulić nakon što ju je udario auto: "Imam jake bolove, živa sam zbog sina"

Telegraf 03.09.2024
Preporučujemo. Pevačica Goga Sekulić juče je doživela nezgodu, kada ju je udario automobil na pešačkom prelazu, nakon čega je hitpro prevezena u Urgentni centar. Goga je juče, 2. septembra, provela gotovo čitav dan u Urgentnom, a danas se… »

Vesti dana »