Повезане вести
Роналдо циља следећи Мундијал: "Уколико осетим да не доприносим, сам ћу отићи"
Спортске.нет 03.09.2024
"Када будем осетио да нисам у стању да доприносим тиму, напустићу репрезентацију", одговорио је Кристијано Роналдо на питање новинара до када ће играти за национални тим Португала. Легендарни фудбалер има 39 година, већ две… »
Куман радикално са репрезентативцима: Одеш у Арабију са 26 година? Не играш за своју земљу!
Хот спорт 03.09.2024
„Могао је да остане у Ајаксу, зар не? Прилично сам сигуран да и Ајакс добро плаћа играчима“ Селектор фудбалске репрезентације Холандије Роналд Куман изјавио је да Стивен Бергвајн више неће играти за национални тим ове земље због… »
Куман га одјавио! Због Саудијске Арабије никада више неће играти за репрезентацију
Вечерње новости 03.09.2024
Селектор фудбалске репрезентације Холандије Роналд Куман изјавио је данас да играч Стивен Бергвајн више неће играти за национални тим, након што је одлучио да каријеру настави у Саудијској Арабији. Фото: Профимедиа Стивен… »
Куман прецртао Бергвејна
Спортски журнал 03.09.2024
Селектор Холандије не рачуна на новог играча Ал Итихада. Селектор Холандије Роналд Куман изјавио је да Стивен Бергвејн више неће играти за национални тим. Он је претходне две године био члан Ајакса, сад каријеру наставиће у Ал… »
Куман прецртао Бергвајна због Саудијске Арабије
Спорт клуб 03.09.2024
Стивен Бергвајн само је још један у низу играча из врхунског европског фудбала који каријеру наставља у Саудијској Арабији. Али мораће да се суочи са последицама, а по речима селектора Холандије Роналда Кумана то значи и да неће… »
Роналдо хоће да освоји ЛИгу нација са Португалом, а о пензији не размишља
Еуроневс 03.09.2024
Португалац Кристијано Роналдо у јануару ће напунити 40 година, али и даље тврди да има велики мотив да наступа за национални тим своје земље. Након завршеног Европског првенства у Немачкој су се појавиле информације да ће му то… »
Вести дана »
Халанд бесан после испадања за СП, прозвао судије и покренуо велико питање
Телеграф пре 54 минутајош 16 повезаних
Линда Носкова: Морала сам добро да се намучим, заједно смо исписале историју
Данас пре 6 сатијош 2 повезане