Повезане вести

Цео тениски свет га напада, само га Надал брани: Знам Синера, нема шансе да је то урадио намерно!

Цео тениски свет га напада, само га Надал брани: Знам Синера, нема шансе да је то урадио намерно!

Мондо 03.09.2024
Некадашњи светски број један Рафаел Надал говорио је о недавном допинг скандалу повезаном са Јаником Синером. Јаник Синер је успео да се пласира у четврфинале УС Опена где га чека јако тежак посао против Данила Медведева, али не… »
Надал: Уверен сам да Синер није ништа урадио да би се намерно допинговао

Надал: Уверен сам да Синер није ништа урадио да би се намерно допинговао

Политика 03.09.2024
Шпанац Рафаел Надал изјавио је да је уверен да најбољи тенисер света Италијан Јаник Синер није ништа урадио да би се намерно допинговао, преноси И-Ес-Пи-Ен (ЕСПН). Међународна агенција за интегритет тениса (ИТИА) саопштила је… »
Надал подржао првог тенисера света Синера после афере око допинга

Недељник 03.09.2024
Шпански тенисер Рафаел Надал подржао је првог тенисера света Јаника Синера у допинг афери, рекавши да Синер не би намерно узимао недозвољене супстанце. „Познајем Јаника и уверен сам да није ништа урадио да би се намерно… »

Недељник 03.09.2024
Шпански тенисер Рафаел Надал подржао је првог тенисера света, Италијана Јаника Синера после афере око допинга, изражавајући уверење да Синер не би намерно узимао недозвољене супстанце. „Познајем Јаника и уверен сам да није… »

Вести дана »