Повезане вести

Шеф италијанског Аудија погинуо на алпима Други планинар сведочио ужасу: "Видео сам га како пада са висине од преко 200 метара"…

Шеф италијанског Аудија погинуо на алпима Други планинар сведочио ужасу: "Видео сам га како пада са висине од преко 200 метара"…

Курир 03.09.2024
Фабрицио Лонго (62), директор Аудија у Италији, преминуо је након пада током планинарења по Алпама, преноси Даили Маил. У суботу је сам планинарио на Кима Пајеру у планини Адамело, опремљен челичним сајлама. Спасилачки тим с… »
Погинуо директор италијанског Аудија

Погинуо директор италијанског Аудија

Телеграф 03.09.2024
Он је изгубио живот на планинарењу. Фабрицио Лонго, 62-годишњи директор Аудија Италија, погинуо је 1. септембра у планинарској несрец́и на Адамелу на граници између провинција Бреша и Тренто. Велики планински ентузијаста и… »
Трагедија: Погинуо извршни директор Аудија: Страствени планинар пао са 3.000 метара, није му било спаса (фото)

Трагедија: Погинуо извршни директор Аудија: Страствени планинар пао са 3.000 метара, није му било спаса (фото)

Блиц 02.09.2024
Извршни директор Аудија, који је био страствени планинар, пао је јуче са више од 3.000 метара и погинуо, у стравичној несрећи на само неколико километара од италијанско-швајцарске границе, наводи се у извештајима. Фабрицио Лонго… »

Вести дана »