Povezane vesti

Šef italijanskog Audija poginuo na alpima Drugi planinar svedočio užasu: "Video sam ga kako pada sa visine od preko 200…

Šef italijanskog Audija poginuo na alpima Drugi planinar svedočio užasu: "Video sam ga kako pada sa visine od preko 200…

Kurir 03.09.2024
Fabricio Longo (62), direktor Audija u Italiji, preminuo je nakon pada tokom planinarenja po Alpama, prenosi Daily Mail. U subotu je sam planinario na Kima Pajeru u planini Adamelo, opremljen čeličnim sajlama. Spasilački tim s helikopterom pronašao je… »
Poginuo direktor italijanskog Audija

Poginuo direktor italijanskog Audija

Telegraf 03.09.2024
On je izgubio život na planinarenju. Fabricio Longo, 62-godišnji direktor Audija Italija, poginuo je 1. septembra u planinarskoj nesreći na Adamelu na granici između provincija Breša i Trento. Veliki planinski entuzijasta i stručan i pažljiv… »
Tragedija: Poginuo izvršni direktor Audija: Strastveni planinar pao sa 3.000 metara, nije mu bilo spasa (foto)

Tragedija: Poginuo izvršni direktor Audija: Strastveni planinar pao sa 3.000 metara, nije mu bilo spasa (foto)

Blic 02.09.2024
Izvršni direktor Audija, koji je bio strastveni planinar, pao je juče sa više od 3.000 metara i poginuo, u stravičnoj nesreći na samo nekoliko kilometara od italijansko-švajcarske granice, navodi se u izveštajima. Fabricio Longo (62) koji vodi… »

Vesti dana »