Повезане вести

Шербеџија 26. октобра у Београду: Моји концерти су попут позоришта

Шербеџија 26. октобра у Београду: Моји концерти су попут позоришта

Политика 03.09.2024
Хрватски глумац и музичар Раде Шербеџија је рекао данас на конференцији за новинаре у клубу Лисабон у Београду да су његови концерти попут позоришта где изводи љубавну поезију, али и друштвене текстове, хумор и сатиру. Поред… »
Раде Шербеџија: Зашто у Немачкој не копају литијум, него у Србији и Авганистану?

Раде Шербеџија: Зашто у Немачкој не копају литијум, него у Србији и Авганистану?

Данас 03.09.2024
Као што је и сам уметник Раде Шербеџија рекао, његова каријера је често била ангажована и одговорала на стање у друштву и против рата. О томе пева у својим песмама, а данас је на конференцији за медије поводом концерта са… »
Шербеџија после 2 године наступа у Београду: "Желео бих да ми гости буду Васил и Марта Хаџиманов", присетио се и музичких…

Шербеџија после 2 године наступа у Београду: "Желео бих да ми гости буду Васил и Марта Хаџиманов", присетио се и музичких…

Курир 03.09.2024
Раде Шербеџија ће наступити у МТС дворани 26. октобра заједно са својим оркестром Западни колодвор. Концерт под називом "Због тебе, због себе" биће одржан након две године на истом месту, због чега се уметник посебно радује… »
„Посебна сећања на Арсена Дедића и Дом Синдиката“: Раде Шербеџија уочи концерта евоцирао успомене из дуге каријере и првих…

„Посебна сећања на Арсена Дедића и Дом Синдиката“: Раде Шербеџија уочи концерта евоцирао успомене из дуге каријере и првих…

Нова 03.09.2024
: Глумачка легенда и врсни уметник Раде Шербеџија наступиће са својим оркестром "Западни колодвор" пред београдском публиком 26. октобра у мтс Дворани, а данас је на конференцији за новинаре у клубу Лисабон најавио свој долазак… »
Шта је Раде Шербеџија за Нова.рс рекао о копању литијума у Србији

Шта је Раде Шербеџија за Нова.рс рекао о копању литијума у Србији

Нова 03.09.2024
: Кажу да је Србија дванаеста на свету по могућим налазиштима руде литијума, а изгледа да Немачка има веће ресурсе. Моје питање је зашто у Немачкој не копају ту руду, зашто у великој европској земљи не копају, него су одлучили… »

Вести дана »