Povezane vesti
Poznati pevač platio ulaz za sopstveni nastup Doživeo neprijatnost ispred kluba: "Nisu me prepoznali, a menadžer..."
Kurir 03.09.2024
Peđa Medenica doživeo je neprijatnost na početku karijere kada je morao da plati ulaz na sopstveni nastup. Peđa je svojevremeno otkrio kako je došlo do ove neverovatne situacije. - Platio sam ulaz na sopstveni nastup. Radio sam u Nišu. Tada sam bio… »
Poznati pevač platio ulaz za sopstveni nastup: Doživeo veliku neprijatnost ispred kluba: "Nisu me prepoznali, a menadžer mi se…
Blic 03.09.2024
Pevač Peđa Medenica doživeo je neprijatnost na početku karijere kada je morao da plati ulaz na sopstveni nastup. Peđa je svojevremeno otkrio kako je došlo do ove neverovatne situacije. - Platio sam ulaz na sopstveni nastup. Radio sam u Nišu. Tada sam bio… »
Vesti dana »

"Nije prebačen u bolnicu u podne, niti štrajkuje glađu nedelju dana" UIKS se oglasio zbog lažnih vesti o Bogdanu Jovičiću
Kurir pre 9 minutajoš 65 povezanih

Uhapšeni zbog sedam teških krađa Četvorka odnela televizore i alate vredne pet miliona dinara
Dnevnik pre 2 satajoš 47 povezanih

Proslava Dana Sektora za vanredne situacije, premijer i ministri u novom centru u Lapovu
Beta pre 14 minutajoš 19 povezanih

Analize pokazuju da je Navaljni otrovan u zatvoru, tvrdi njegova udovica
BBC News pre 3 satajoš 18 povezanih