Povezane vesti
Poznati pevač platio ulaz za sopstveni nastup Doživeo neprijatnost ispred kluba: "Nisu me prepoznali, a menadžer..."
Kurir 03.09.2024
Peđa Medenica doživeo je neprijatnost na početku karijere kada je morao da plati ulaz na sopstveni nastup. Peđa je svojevremeno otkrio kako je došlo do ove neverovatne situacije. - Platio sam ulaz na sopstveni nastup. Radio sam u Nišu. Tada sam bio… »
Poznati pevač platio ulaz za sopstveni nastup: Doživeo veliku neprijatnost ispred kluba: "Nisu me prepoznali, a menadžer mi se…
Blic 03.09.2024
Pevač Peđa Medenica doživeo je neprijatnost na početku karijere kada je morao da plati ulaz na sopstveni nastup. Peđa je svojevremeno otkrio kako je došlo do ove neverovatne situacije. - Platio sam ulaz na sopstveni nastup. Radio sam u Nišu. Tada sam bio… »
Vesti dana »

Incidenti u Novom Pazaru ispred univerziteta: Studenti se vratili u zgradu, privedeno 10 ljudi
BBC News pre 32 minutajoš 28 povezanih

BLOG UŽIVO Zemljotres jačine 8,8 stepeni Rihtera u Rusiji: Cunami stigao do Kalifornije i Japana, na Havajima zabeležen talas od 1,74m
Nova pre 17 minutajoš 168 povezanih

Vremenska prognoza i upozorenje o vodostajima u Srbiji za 30. jul i naredne dane
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 26 povezanih

Incidenti u Novom Pazaru ispred univerziteta: Studenti se vratili u zgradu, privedeno 10 ljudi
Južne vesti pre 32 minutajoš 19 povezanih

JANAF dobio licencu OFAC-a za nastavak transporta nafte do NIS-a do 27. avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 1 satjoš 17 povezanih