Povezane vesti
Veliki požar divljao njivama, policija evakuisala građane: Dramatično u Kruševcu (foto)
Blic 03.09.2024
Veliki požar koji je izbio ovog popodneva u kruševačkom naselju Bivolje na njivama uspešno je lokalizovan. Kako očevici navode, vatra se širila svuda po polju. - Bili smo na njivi i samo smo osetili dim, kada sam se okrenuo imao sam šta i da vidim… »
Veliki požar u Kruševcu: Vatrena stihija se bliži kućama; Policija evakuiše građane VIDEO
B92 03.09.2024
Veliki požar izbio je u kruševačkom naselju Bivolje, na njivama, i preti da se proširi na obližnje kuće. Kako navode očevici za Blic, vatra se širi svuda po polju. "Bili smo na njivi i samo smo osetili dim, kada sam se okrenuo, imao sam šta i da vidim… »
Vesti dana »

Izrael gađao bolnicu u Gazi – najmanje 20 poginulih, od kojih pet novinara
RTS pre 2 satajoš 40 povezanih

„Hitna pomoć u Novom Sadu se duže vreme nalazi u kontroverznim situacijama“: Novinar Autonomije o konferenciji direktora Hitne
Nedeljnik pre 1 satjoš 22 povezane

Srbija je glavni favorit na evrobasketu: Evo šta Orao tvrdi pred početak turnira! Srbija stigla u rigu: Pohod na pokoravanje Evrope!
Hot sport pre 21 minutajoš 70 povezanih

Ima li nade za Srbiju? Otkriveno stanje Tijane Bošković nakon povrede koja nas je sve zabrinula!
Kurir pre 12 minutajoš 24 povezane