Povezane vesti
Veliki požar divljao njivama, policija evakuisala građane: Dramatično u Kruševcu (foto)
Blic 03.09.2024
Veliki požar koji je izbio ovog popodneva u kruševačkom naselju Bivolje na njivama uspešno je lokalizovan. Kako očevici navode, vatra se širila svuda po polju. - Bili smo na njivi i samo smo osetili dim, kada sam se okrenuo imao sam šta i da vidim… »
Veliki požar u Kruševcu: Vatrena stihija se bliži kućama; Policija evakuiše građane VIDEO
B92 03.09.2024
Veliki požar izbio je u kruševačkom naselju Bivolje, na njivama, i preti da se proširi na obližnje kuće. Kako navode očevici za Blic, vatra se širi svuda po polju. "Bili smo na njivi i samo smo osetili dim, kada sam se okrenuo, imao sam šta i da… »
Vesti dana »

Majka mladića stradalog u padu nadstrešnice potvrdila da je dobila montirane slike mlađeg sina: Slučaj prijavljen policiji
Danas pre 2 satajoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

MUP: Zbog drastičnog narušavanja javnog reda i mira u Nišu policija će privesti odgovorne
Danas pre 4 satijoš 1 povezana