Povezane vesti
Veliki požar divljao njivama, policija evakuisala građane: Dramatično u Kruševcu (foto)
Blic 03.09.2024
Veliki požar koji je izbio ovog popodneva u kruševačkom naselju Bivolje na njivama uspešno je lokalizovan. Kako očevici navode, vatra se širila svuda po polju. - Bili smo na njivi i samo smo osetili dim, kada sam se okrenuo imao sam šta i da vidim… »
Veliki požar u Kruševcu: Vatrena stihija se bliži kućama; Policija evakuiše građane VIDEO
B92 03.09.2024
Veliki požar izbio je u kruševačkom naselju Bivolje, na njivama, i preti da se proširi na obližnje kuće. Kako navode očevici za Blic, vatra se širi svuda po polju. "Bili smo na njivi i samo smo osetili dim, kada sam se okrenuo, imao sam šta i da vidim… »
Vesti dana »

Koncentracija ambrozije je na istorijskom maksimumu: Srpski lekari daju savete kako da ublažite simptome alergije
City magazine pre 1 satjoš 10 povezanih

Dan nakon smrtonosnih protesta u Nepalu: Uveden policijski čas, vojska čuva zgradu parlamenta, na ulicama pusto
NIN pre 1 satjoš 30 povezanih

Koji su zaključci diskusije u EP o Srbiji i koje su njihove posledice?
Danas pre 16 satijoš 5 povezanih

"Fifa će žestoko kazniti Srbiju": Nema kraja mukama, zbog Kosova i lasera nam zatvaraju "Marakanu" za Albaniju
Mondo pre 5 minutajoš 60 povezanih