Povezane vesti
“Izobličila sam se, kao plastična lutka!” Goca Božinovska se zbog ovoga gorko pokajala
Vesti online 03.09.2024
Pevačica Goca Božinovska nedavno je podelila svoja iskustva sa estetskim korekcijama, fokusirajući se na svoje problematično iskustvo s botoksom. U razgovoru za medije, Goca je otkrila da je tokom snimanja emisije na RTS-u primetila da je njeno lice… »
Goca Božinovska proživela pakao zbog botoksa: Pevačica otkrila sve o stravičnim problemima: Telo mi nije dobro reagovalo...
Kurir 03.09.2024
Goca Božinovska (59) pričala je svojevremeno o estetskim korekcijama, i tom prilikom imala problem sa botoksom. - Imala sam problem s botoksom. Primetila sam promene na licu u vreme kad sam snimala jednu emisiju na RTS jer sam izgledala kao plastična… »
Vesti dana »
U Srbiji danas naglo zahlađenje, kiša i prvi sneg na planinama
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 35 povezanih
Stevica Smederevac izabran za predsednika Saveta REM-a, do petka izjašnjavanje o predizbornom monitoringu
RTS pre 15 minutajoš 54 povezane
Aleksić: Koalicija Narodna Srbija povukla listu za izbore 25. oktobra
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 19 povezanih
Ko danas dobija 6.000 dinara, a ko čeka? Mali otkrio detalje isplate za 7,1 milion građana
B92 pre 16 minutajoš 74 povezane
Drama u Novom Sadu: Učenica donela nož u školu, reagovala policija i Centar za socijalni rad
Mondo pre 15 minutajoš 19 povezanih