Povezane vesti
“Izobličila sam se, kao plastična lutka!” Goca Božinovska se zbog ovoga gorko pokajala
Vesti online 03.09.2024
Pevačica Goca Božinovska nedavno je podelila svoja iskustva sa estetskim korekcijama, fokusirajući se na svoje problematično iskustvo s botoksom. U razgovoru za medije, Goca je otkrila da je tokom snimanja emisije na RTS-u primetila da je njeno lice… »
Goca Božinovska proživela pakao zbog botoksa: Pevačica otkrila sve o stravičnim problemima: Telo mi nije dobro reagovalo...
Kurir 03.09.2024
Goca Božinovska (59) pričala je svojevremeno o estetskim korekcijama, i tom prilikom imala problem sa botoksom. - Imala sam problem s botoksom. Primetila sam promene na licu u vreme kad sam snimala jednu emisiju na RTS jer sam izgledala kao plastična… »
Vesti dana »
Jedno ostrvo može promeniti tok rata: Zbog njega je Tramp u velikoj dilemi
Nova pre 54 minutajoš 116 povezanih
U Kragujevcu održana akcija potpisivanja zahteva za puštanje Zlatka Kokanovića iz pritvora
Serbian News Media pre 3 satajoš 41 povezana
BLOG UŽIVO: U napadima na Teheran od početka rata najmanje 460 ljudi ubijeno; Laridžani uputio novo upozorenje u vezi sa Ormuskim moreuzom nakon Trampove pretnje
Insajder pre 58 minutajoš 47 povezanih
Uživo "Pakleni plan" Teherana: Mine u Ormuskom moreuzu?; Oglasio se Tramp FOTO/VIDEO
B92 pre 58 minutajoš 64 povezane
Pravovremenim reagovanjem osoblja sprečen požar u čačanskom Porodilištu
Ozon press pre 6 satijoš 27 povezanih