Povezane vesti
Fudbalski klub Partizan saopštio da je prodao Mateusa Saldanju u Ferencvaroš
Politika 03.09.2024
Fudbalski klub Partizan saopštio je danas da je prodao Brazilaca Mateusa Saldanju u Ferencvaroš. Saldanja (25) je u Partizan došao u julu 2023. godine, postigao 21 gol na 39 utakmica. "Sklopio sam nekoliko prijateljstava i veoma sam zahvalan i srećan… »
Saldanja: "Partizan druga kuća, najdraži gol protiv Zvezde"
Sportske.net 03.09.2024
Dosadašnji fudbaler Partizana Mateus Saldanja rekao je danas da će taj beogradski klub uvek biti njegova kuća, nakon što je prešao u Ferencvaroš. "Sklopio sam nekoliko prijateljstava i veoma sam zahvalan i srećan zbog celokupnog iskustva u… »
Saldanja zvanično u Mađarskoj: Grobari, potreban je vaš povratak na stadion!
Sportski žurnal 03.09.2024
Fudbalski klub Partizan saopštio da je prodao Mateusa Saldanju u Ferencvaroš. Dosadašnji napdač Partizana Mateus Saldanja rekao je danas da će taj beogradski klub uvek biti njegova kuća, nakon što je prešao u Ferencvaroš. - Sklopio sam nekoliko… »
Saldanjina poruka po odlasku: Omiljeni trenutak – gol Zvezdi
Sport klub 03.09.2024
Partizan se oprostio od brazilskog napadača Mateusa Saldanje, koji će zadužiti opremu Ferencvaroša od iduće sezone. Bio je i na pragu AEK-a, odabrao je Budimpeštu pre Atine, a crno-beli su zimus odbili triput unosnije ponude za 25-godišnjaka… »
Saldanja se oprostio do Partizana: "Veoma mi je teško - gol Zvezdi najdraži momenat"
B92 03.09.2024
Brazilski fudbaler Mateus Saldanja oprostio se od Partizana. On je napustio crno-bele od danas je zvanično igrač mađarskog Ferencvaroša. "Sklopio sam nekoliko prijateljstava i veoma sam zahvalan i srećan zbog celokupnog iskustva u Beogradu… »
"Teško mi je što napuštam Beograd!" Saldanja otišao iz Partizana i priznao: Najdraži momenat? Gol Zvezdi!
Večernje novosti 03.09.2024
Brazilski fudbaler Mateus Saldanja napustio je Partizan i pojačao redove Ferencvaroša, a na odlasku iz Beograda govorio je za sajt FK Partizan i poslao poruku svim navijačima. Foto: Profimedia Saldanja je prilikom napuštanja Beograda rekao da će mu… »
Vesti dana »
Univerzitet u Beogradu planira da formira radne grupe da stučno procene koliko su zahtevi studenata ispunjeni
Danas pre 8 satijoš 1 povezana
"Ovo nije šala": Tramp odlučan da prisvoji Grenland: To je naš nacionalni interes, mora se rešiti što pre
Blic pre 2 satajoš 1 povezana