Повезане вести
Фудбалски клуб Партизан саопштио да је продао Матеуса Салдању у Ференцварош
Политика 03.09.2024
Фудбалски клуб Партизан саопштио је данас да је продао Бразилаца Матеуса Салдању у Ференцварош. Салдања (25) је у Партизан дошао у јулу 2023. године, постигао 21 гол на 39 утакмица. "Склопио сам неколико пријатељстава и веома… »
Салдања: "Партизан друга кућа, најдражи гол против Звезде"
Спортске.нет 03.09.2024
Досадашњи фудбалер Партизана Матеус Салдања рекао је данас да ће тај београдски клуб увек бити његова кућа, након што је прешао у Ференцварош. "Склопио сам неколико пријатељстава и веома сам захвалан и срећан због целокупног… »
Салдања званично у Мађарској: Гробари, потребан је ваш повратак на стадион!
Спортски журнал 03.09.2024
Фудбалски клуб Партизан саопштио да је продао Матеуса Салдању у Ференцварош. Досадашњи напдач Партизана Матеус Салдања рекао је данас да ће тај београдски клуб увек бити његова кућа, након што је прешао у Ференцварош. -… »
Салдања се опростио до Партизана: "Веома ми је тешко - гол Звезди најдражи моменат"
Б92 03.09.2024
Бразилски фудбалер Матеус Салдања опростио се од Партизана. Он је напустио црно-беле од данас је званично играч мађарског Ференцвароша. "Склопио сам неколико пријатељстава и веома сам захвалан и срећан због целокупног искуства… »
Салдањина порука по одласку: Омиљени тренутак – гол Звезди
Спорт клуб 03.09.2024
Партизан се опростио од бразилског нападача Матеуса Салдање, који ће задужити опрему Ференцвароша од идуће сезоне. Био је и на прагу АЕК-а, одабрао је Будимпешту пре Атине, а црно-бели су зимус одбили трипут уносније понуде за… »
"Тешко ми је што напуштам Београд!" Салдања отишао из Партизана и признао: Најдражи моменат? Гол Звезди!
Вечерње новости 03.09.2024
Бразилски фудбалер Матеус Салдања напустио је Партизан и појачао редове Ференцвароша, а на одласку из Београда говорио је за сајт ФК Партизан и послао поруку свим навијачима. Фото: Профимедиа Салдања је приликом напуштања… »
Вести дана »
Данас почиње легализација по новим правилима: Ево шта је потребно да би били "свој на своме"
Курир пре 3 сатајош 34 повезане
"Обараћемо руске авионе и дронове": Овакву претњу Путин није добио од почетка рата у Украјини
Мондо пре 5 сатијош 51 повезана