Повезане вести

Партизан потврдио да је продао Салдању!

Партизан потврдио да је продао Салдању!

Спортске.нет 03.09.2024
Бразилски фудбалер Матеус Салдања је званично нови играч мађарског Ференцвароша. Ову вест је малочас потврдио и његов доскорашњи клуб Партизан. "Матеус Салдања напустио је редове Партизана и од данас је званично играч… »
Емотивни Салдања за крај: Омиљени моменат ми је гол који сам постигао против Звезде! (фото)

Емотивни Салдања за крај: Омиљени моменат ми је гол који сам постигао против Звезде! (фото)

Хот спорт 03.09.2024
„Веома ми је тешко да напустим Београд“ Матеус Салдања и званично је нови фудбалер мађарског Ференцвароша. Мађарски клуб би требало да плати Партизану 5.000.000 евра и бонусе за трансфер Салдање и учинити га убедљиво… »
Партизан потврдио: Салдања прешао у нови клуб

Партизан потврдио: Салдања прешао у нови клуб

Нова 03.09.2024
: Бразилски фудбалер, Матеус Салдања, званично је напустио Партизан и прешао у Ференцварош, како су црно-бели потврдили. „Матеус Салдања напустио је редове Партизана и од данас је званично играч мађарског Ференцвароша. Салдања… »
Званично: Салдања напустио Партизан и донео црно-белима преко потребан новац!

Званично: Салдања напустио Партизан и донео црно-белима преко потребан новац!

Хот спорт 03.09.2024
Иако је могло да се заради више, и ово је „нешто“. Матеус Салдања и званично је нови фудбалер мађарског Ференцвароша. Ту вест је потврдио и његов доскорашњи клуб Партизан. – Матеус Салдања напустио је редове Партизана и од… »
Салдања: Партизан ће увек бити моја кућа

Салдања: Партизан ће увек бити моја кућа

Радио сто плус 03.09.2024
“Склопио сам неколико пријатељстава и веома сам захвалан и срећан због целокупног искуства у Београду. Недостајаће ми све. Веома ми је тешко да напустим Београд. Партизан ће увек бити моја кућа, моје омиљено место, а омиљени… »
Партизан зарадио пет милиона евра! Све је готово, црно-бели се огласили

Партизан зарадио пет милиона евра! Све је готово, црно-бели се огласили

Мондо 03.09.2024
ФК Партизан потврдио је одлазак Бразилца Матеуша Салдање у Ференцварош. Центарфор Матеус Салдања (25) напустио је редове Партизана и од данас је званично играч Ференцвароша. Бразилац је у Партизан дошао у јулу 2023. године и до… »
Партизан продао Матеуса Салдању: Бразилац појачао Ференцварош

Партизан продао Матеуса Салдању: Бразилац појачао Ференцварош

Еуроневс 03.09.2024
Готова је сага о (не)одлажењу Матеуса Салдање овог лета из Партизана, јер је Бразилац и дефинитивно завршио сарадњу са српским клубом и одселио се у Мађарску, где ће после успешно обављене купопродаје играти за Ференцварош… »

Вести дана »