Повезане вести
Партизан потврдио да је продао Салдању!
Спортске.нет 03.09.2024
Бразилски фудбалер Матеус Салдања је званично нови играч мађарског Ференцвароша. Ову вест је малочас потврдио и његов доскорашњи клуб Партизан. "Матеус Салдања напустио је редове Партизана и од данас је званично играч… »
Емотивни Салдања за крај: Омиљени моменат ми је гол који сам постигао против Звезде! (фото)
Хот спорт 03.09.2024
„Веома ми је тешко да напустим Београд“ Матеус Салдања и званично је нови фудбалер мађарског Ференцвароша. Мађарски клуб би требало да плати Партизану 5.000.000 евра и бонусе за трансфер Салдање и учинити га убедљиво… »
Партизан потврдио: Салдања прешао у нови клуб
Нова 03.09.2024
: Бразилски фудбалер, Матеус Салдања, званично је напустио Партизан и прешао у Ференцварош, како су црно-бели потврдили. „Матеус Салдања напустио је редове Партизана и од данас је званично играч мађарског Ференцвароша. Салдања… »
Званично: Салдања напустио Партизан и донео црно-белима преко потребан новац!
Хот спорт 03.09.2024
Иако је могло да се заради више, и ово је „нешто“. Матеус Салдања и званично је нови фудбалер мађарског Ференцвароша. Ту вест је потврдио и његов доскорашњи клуб Партизан. – Матеус Салдања напустио је редове Партизана и од… »
Салдања: Партизан ће увек бити моја кућа
Радио сто плус 03.09.2024
“Склопио сам неколико пријатељстава и веома сам захвалан и срећан због целокупног искуства у Београду. Недостајаће ми све. Веома ми је тешко да напустим Београд. Партизан ће увек бити моја кућа, моје омиљено место, а омиљени… »
Партизан зарадио пет милиона евра! Све је готово, црно-бели се огласили
Мондо 03.09.2024
ФК Партизан потврдио је одлазак Бразилца Матеуша Салдање у Ференцварош. Центарфор Матеус Салдања (25) напустио је редове Партизана и од данас је званично играч Ференцвароша. Бразилац је у Партизан дошао у јулу 2023. године и до… »
Партизан продао Матеуса Салдању: Бразилац појачао Ференцварош
Еуроневс 03.09.2024
Готова је сага о (не)одлажењу Матеуса Салдање овог лета из Партизана, јер је Бразилац и дефинитивно завршио сарадњу са српским клубом и одселио се у Мађарску, где ће после успешно обављене купопродаје играти за Ференцварош… »
Вести дана »
Студенти кренули у кампању из Новог Сада: Представљени кандидати, уз поруку 'Одавде је почело'
BBC News пре 26 минутајош 34 повезане
ФТ: Избори у Србији 25. октобра најтежа битка у политичкој каријери националисте Вучића
Бета пре 7 сатијош 23 повезане
РХМЗ издао упозорење: Високе температуре у Србији, ево где ће бити најтоплије
Дневник пре 1 сатјош 51 повезана