Povezane vesti
Partizan potvrdio da je prodao Saldanju!
Sportske.net 03.09.2024
Brazilski fudbaler Mateus Saldanja je zvanično novi igrač mađarskog Ferencvaroša. Ovu vest je maločas potvrdio i njegov doskorašnji klub Partizan. "Mateus Saldanja napustio je redove Partizana i od danas je zvanično igrač mađarskog… »
Emotivni Saldanja za kraj: Omiljeni momenat mi je gol koji sam postigao protiv Zvezde! (foto)
Hot sport 03.09.2024
„Veoma mi je teško da napustim Beograd“ Mateus Saldanja i zvanično je novi fudbaler mađarskog Ferencvaroša. Mađarski klub bi trebalo da plati Partizanu 5.000.000 evra i bonuse za transfer Saldanje i učiniti ga ubedljivo najskupljim igračem u… »
Partizan potvrdio: Saldanja prešao u novi klub
Nova 03.09.2024
: Brazilski fudbaler, Mateus Saldanja, zvanično je napustio Partizan i prešao u Ferencvaroš, kako su crno-beli potvrdili. „Mateus Saldanja napustio je redove Partizana i od danas je zvanično igrač mađarskog Ferencvaroša. Saldanja je u Partizan… »
Zvanično: Saldanja napustio Partizan i doneo crno-belima preko potreban novac!
Hot sport 03.09.2024
Iako je moglo da se zaradi više, i ovo je „nešto“. Mateus Saldanja i zvanično je novi fudbaler mađarskog Ferencvaroša. Tu vest je potvrdio i njegov doskorašnji klub Partizan. – Mateus Saldanja napustio je redove Partizana i od danas je… »
Partizan prodao Mateusa Saldanju: Brazilac pojačao Ferencvaroš
Euronews 03.09.2024
Gotova je saga o (ne)odlaženju Mateusa Saldanje ovog leta iz Partizana, jer je Brazilac i definitivno završio saradnju sa srpskim klubom i odselio se u Mađarsku, gde će posle uspešno obavljene kupoprodaje igrati za Ferencvaroš. Postojalo je… »
Partizan zaradio pet miliona evra! Sve je gotovo, crno-beli se oglasili
Mondo 03.09.2024
FK Partizan potvrdio je odlazak Brazilca Mateuša Saldanje u Ferencvaroš. Centarfor Mateus Saldanja (25) napustio je redove Partizana i od danas je zvanično igrač Ferencvaroša. Brazilac je u Partizan došao u julu 2023. godine i do sada je postigao 18… »
Saldanja: Partizan će uvek biti moja kuća
Radio sto plus 03.09.2024
“Sklopio sam nekoliko prijateljstava i veoma sam zahvalan i srećan zbog celokupnog iskustva u Beogradu. Nedostajaće mi sve. Veoma mi je teško da napustim Beograd. Partizan će uvek biti moja kuća, moje omiljeno mesto, a omiljeni momenat mi je gol… »
Vesti dana »
Trampovi ljudi: Mask zadužen za štednju, voditelj Foks njuza šef Pentagona
BBC News pre 32 minutajoš 27 povezanih