Povezane vesti
(Video) "ne pevam kao zdravko čolić": Rade Šerbedžija zakazao koncert, pa progovorio o planovima i saradnji sa ocem…
Blic 03.09.2024
Glumac i pesnik Rade Šerbedžija održaće u oktobru koncert u Beogradu, a kako kaže za Dom sindikata ga vezuju brojna sećanja, a kako ističe najviše se vezuju za Arsena Dedića: - Najlepša sećanja i najveća me vezuju za Arsena Dedića koji je… »
Rade Šerbedžija progovorio o saradnji sa ocem Anđeline Džoli: Njega hvalio, a za glumicu rekao "To je užasan život"
Mondo 03.09.2024
Čuveni pesnik i pevač je imao samo reči hvale za glumičinog oca. Čuveni glumac i pesnik Rade Šerbedžija održaće u oktobru koncert u Beogradu, a kako je istakao, "nije klasičan pevač", te dodao da se "od toga ne živi". - Koncert je moj hobi. U… »
Vesti dana »
Fon der Lajen najoštrije osudila napade na Izraelce: Antisemitizmu nije mesto u Evropi
Politika pre 1 satjoš 25 povezanih
VIDEO Dvoje dece, dva fakulteta i nije narod: Solidarnost sa privedenim u Novom Sadu
Radio 021 pre 2 satajoš 10 povezanih
„Zadržavala sam ga, ali on je rekao da ide u grad, da vodi unučice“: Emotivne reči meštana o Đorđu i njegovim unukama, koji su stradali u Novom Sadu
Nova pre 1 satjoš 15 povezanih
Masovno trovanje hranom: Pacijenti iz „Laze“ i radnici iz Boljevca sa stomačnim tegobama
Vreme pre 4 satijoš 3 povezane
Od danas nove cene goriva na pumpama u Srbiji: Od ovog petka gorivo je skuplje! Nove cene goriva
Volim Zrenjanin pre 2 satajoš 15 povezanih