Povezane vesti
„Dolazim ti često, a ti se ne javljaš. Tako sam ti blizu, dok ti samo spavaš“: Sestra posvetila emotivnu pesmu ubijenom bratu…
Nova 03.09.2024
: Suzana Ranković, rođena sestra Dalibora Todorovića, koji je ubijen u masakru u Duboni objavila je na društvenim mrežama potresnu pesmu posvećenu ubijenom bratu. Ona je u svojoj pesmi koju je objavila na Fejsbuku opisala koliko su bolni dani bez… »
"Za sud je prekasno, Bog će da im sudi opasno": Potresne reči sesre Dalibora ubijenog u masakru kod Mladenovca
Mondo 03.09.2024
Sestra Dalibora ubijenog u masakru kod Mladenovca je objavila potresnu pesmu. Suzana Ranković, rođena sestra Dalibora Todorovića, koji je ubijen u masakru u Duboni objavila je na društvenim mrežama potresnu pesmu posvećenu ubijenom bratu. Ona je u svojoj… »
Vesti dana »

Milosavljević slomljen: "Hteo sam da odigram bar jednu utakmicu u Evropi sa Zvezdom"
Sportske.net pre 1 satjoš 18 povezanih

Sorensen: Pažljivo sam saslušao sagovornike u Beogradu i naglasio značaj normalizacije
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

Protest ispred Filozofskog u Novom Sadu: Jake policijske snage i dalje pred fakultetom, dekan uslovio izlazak garancijom bezbednosti (FOTO, VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

Marko Đurić na sastanku sa američkim kongresmenom razgovarao o partnerstvu Srbije i SAD
Blic pre 6 satijoš 1 povezana