Povezane vesti
Film: Geri Oldman i dalje bez kraljevskog priznanja, „možda mi je suđeno u budućnosti", poručuje glumac
BBC News 03.09.2024
Glumac je osvojio Oskara za najbolju glavnu mušku ulogu, Baftu i Zlatni globus za ulogu ser Vinstona Čerčila u Najmračnijem času, plus dve Bafte za film Ništa doveka koji je napisao i režirao. Nešto nedostaje u vitrini sa trofejima Gerija Oldmana. Jedan… »
Film: Geri Oldman i dalje bez kraljevskog priznanja, „možda mi je suđeno u budućnosti", poručuje glumac
Blic 03.09.2024
Nešto nedostaje u vitrini sa trofejima Gerija Oldmana. Jedan je od najodlikovanijih glumaca njegove generacije. Oldman je osvojio Oskara za najbolju glavnu mušku ulogu, Baftu i Zlatni globus za ulogu ser Vinstona Čerčila u Najmračnijem času, plus dve… »
Južne vesti 03.09.2024
Apple Geri Oldman kao Džekson Lemb u Sporim konjima, seriji o timu disfunkcionalnih agenata MI5 Nešto nedostaje u vitrini sa trofejima Gerija Oldmana. Jedan je od najodlikovanijih glumaca njegove generacije. Oldman je osvojio Oskara za najbolju glavnu… »
Film: Geri Oldman i dalje bez kraljevskog priznanja, "možda mi je suđeno u budućnosti", poručuje glumac
NIN 03.09.2024
Nešto nedostaje u vitrini sa trofejima Gerija Oldmana. Jedan je od najodlikovanijih glumaca njegove generacije. Oldman je osvojio Oskara za najbolju glavnu mušku ulogu, Baftu i Zlatni globus za ulogu ser Vinstona Čerčila u Najmračnijem času, plus dve… »
Radio 021 03.09.2024
Glumac je osvojio Oskara za najbolju glavnu mušku ulogu, Baftu i Zlatni globus za ulogu ser Vinstona Čerčila u Najmračnijem času, plus dve Bafte za film Ništa doveka koji je napisao i režirao. Apple Geri Oldman kao Džekson Lemb u Sporim konjima, seriji o… »
Vesti dana »
Danas oblačno sa kišom, najviša dnevna temepratura oko 16 stepeni
Glas Zapadne Srbije pre 20 minutajoš 11 povezanih
Na listi dva kandidata Počelo glasanje na drugom krugu lokalnih izbora na ap KiM
Alo pre 41 minutajoš 4 povezane
Srbija će u ponedeljak ili utorak zatražiti izuzeće za NIS od američkih sankcija
Bloomberg Adria pre 5 minutajoš 2 povezane