Povezane vesti
Film: Geri Oldman i dalje bez kraljevskog priznanja, „možda mi je suđeno u budućnosti", poručuje glumac
Blic 03.09.2024
Nešto nedostaje u vitrini sa trofejima Gerija Oldmana. Jedan je od najodlikovanijih glumaca njegove generacije. Oldman je osvojio Oskara za najbolju glavnu mušku ulogu, Baftu i Zlatni globus za ulogu ser Vinstona Čerčila u Najmračnijem času, plus dve… »
Film: Geri Oldman i dalje bez kraljevskog priznanja, „možda mi je suđeno u budućnosti", poručuje glumac
Južne vesti 03.09.2024
Apple Geri Oldman kao Džekson Lemb u Sporim konjima, seriji o timu disfunkcionalnih agenata MI5 Nešto nedostaje u vitrini sa trofejima Gerija Oldmana. Jedan je od najodlikovanijih glumaca njegove generacije. Oldman je osvojio Oskara za najbolju glavnu… »
Film: Geri Oldman i dalje bez kraljevskog priznanja, "možda mi je suđeno u budućnosti", poručuje glumac
NIN 03.09.2024
Nešto nedostaje u vitrini sa trofejima Gerija Oldmana. Jedan je od najodlikovanijih glumaca njegove generacije. Oldman je osvojio Oskara za najbolju glavnu mušku ulogu, Baftu i Zlatni globus za ulogu ser Vinstona Čerčila u Najmračnijem času, plus dve… »
Vesti dana »
[POSLEDNJA VEST] Vučić: „Srbija sa velikom stranom silom počinje proizvodnju visoko sofisticiranih dronova u Srbiji“; Da li je reč o Izraelcima?
Tango Six pre 15 minutajoš 36 povezanih
Vučić na polaganju kamena temeljca za novi kompleks Generalštaba: Moramo da podignemo nivo popunjenosti jedinica
NIN pre 3 satajoš 27 povezanih
Prognoza za subotu, 27. decembar: Jutro hladno, pre podne oblačno, popodne razvedravanje
Beta pre 4 satijoš 23 povezane