Povezane vesti
Film: Geri Oldman i dalje bez kraljevskog priznanja, „možda mi je suđeno u budućnosti", poručuje glumac
BBC News 03.09.2024
Glumac je osvojio Oskara za najbolju glavnu mušku ulogu, Baftu i Zlatni globus za ulogu ser Vinstona Čerčila u Najmračnijem času, plus dve Bafte za film Ništa doveka koji je napisao i režirao. Nešto nedostaje u vitrini sa trofejima Gerija Oldmana. Jedan… »
Film: Geri Oldman i dalje bez kraljevskog priznanja, „možda mi je suđeno u budućnosti", poručuje glumac
Blic 03.09.2024
Nešto nedostaje u vitrini sa trofejima Gerija Oldmana. Jedan je od najodlikovanijih glumaca njegove generacije. Oldman je osvojio Oskara za najbolju glavnu mušku ulogu, Baftu i Zlatni globus za ulogu ser Vinstona Čerčila u Najmračnijem času, plus dve… »
Južne vesti 03.09.2024
Apple Geri Oldman kao Džekson Lemb u Sporim konjima, seriji o timu disfunkcionalnih agenata MI5 Nešto nedostaje u vitrini sa trofejima Gerija Oldmana. Jedan je od najodlikovanijih glumaca njegove generacije. Oldman je osvojio Oskara za najbolju glavnu… »
Film: Geri Oldman i dalje bez kraljevskog priznanja, "možda mi je suđeno u budućnosti", poručuje glumac
NIN 03.09.2024
Nešto nedostaje u vitrini sa trofejima Gerija Oldmana. Jedan je od najodlikovanijih glumaca njegove generacije. Oldman je osvojio Oskara za najbolju glavnu mušku ulogu, Baftu i Zlatni globus za ulogu ser Vinstona Čerčila u Najmračnijem času, plus dve… »
Radio 021 03.09.2024
Glumac je osvojio Oskara za najbolju glavnu mušku ulogu, Baftu i Zlatni globus za ulogu ser Vinstona Čerčila u Najmračnijem času, plus dve Bafte za film Ništa doveka koji je napisao i režirao. Apple Geri Oldman kao Džekson Lemb u Sporim konjima, seriji o… »
Vesti dana »

Evo kakvo nas vreme čeka u narednih pet dana Danas sunčano i toplo, ali već za vikend stiže nevreme s grmljavinom – evo kad tačno udara
Alo pre 1 satjoš 7 povezanih

Krcata humska čeka novu rapsodiju crno-belih beba: Evo gde možete pratiti prenos meča Partizan - Oleksandrija
Kurir pre 1 satjoš 11 povezanih

„Katastar postao pekara u kojoj sve možete da kupite osim hleba“: Šta za građane znači to što RGZ više ne izdaje listove nepokretnosti?
Danas pre 3 minutajoš 1 povezana

Vučić o najavljenim Trampovim carinama: "Predali smo Americi naš predlog"
Blic pre 10 satijoš 1 povezana

Vazdušni napad na Kijev, dvoje poginulih; FSB: Sprečeni teroristički napadi u Krasnodaru
RTS pre 13 minutajoš 1 povezana