Povezane vesti
"Ne damo Jadar" uzvraća pokretu "Kopaćemo": Od sutra imena lobista Rio Tinta
Radio 021 03.09.2024
Pokret "Ne damo Jadar" objavljivaće, počev od sutra, na svom nalogu na društvenoj mreži X ko su lobisti Rio Tinta. Iz Pokreta su saopštili da će na mreži X objavljivati imena i prezimena svih lobista, profesora, zaposlenih u državnoj upravi i… »
'Ne damo Jadar' ponukan postupkom 'Kopaćemo' objavljuje identitet lobista Rio Tinta
Beta 03.09.2024
Pokret "Ne damo Jadar" objavljivaće, počev od sutra, na svom nalogu na društvenoj mreži X ko su lobisti Rio Tinta. Iz Pokreta su saopštili da će na mreži X objavljivati imena i prezimena svih lobista, profesora, zaposlenih u državnoj upravi i… »
Ko su „lobisti Rio Tinta“: „Ne damo Jadar“ pravi spisak i uzvraća pokretu „Kopaćemo“
Novi magazin 03.09.2024
Listi ekoloških terorista pokreta „Kopaćemo“, na kojoj su se našli brojni ekološki aktivisti, usledio je kontraudarac od strane udruženja "Ne damo Jadar", koji od danas na svom nalogu na društvenoj mreži X objavljuju ko su "lobisti Rio Tinta"… »
Ko su „lobisti Rio Tinta“: „Ne damo Jadar“ pravi spisak i uzvraća pokretu „Kopaćemo“
N1 Info 03.09.2024
Listi ekoloških terorista pokreta „Kopaćemo“, na kojoj su se našli brojni ekološki aktivisti, usledio je kontraudarac od strane udruženja "Ne damo Jadar", koji od danas na svom nalogu na društvenoj mreži X objavljuju ko su "lobisti Rio Tinta"… »
Udruženje „Ne damo Jadar“ pravi spisak „lobista Rio Tinta“: Uzvraća udarac fantomskom pokretu „Kopaćemo“
Pravda 03.09.2024
Listi ekoloških terorista pokreta „Kopaćemo“, na kojoj su se našli brojni ekološki aktivisti, usledio je kontraudarac od strane udruženja Ne damo Jadar, koji od danas na svom nalogu na društvenoj mreži X objavljuju ko su „lobisti Rio… »
„Ne damo Jadar“ uzvraća udarac: Zbog pokreta „Kopaćemo“ pravi spisak „lobista Rio Tinta“
Danas 03.09.2024
Listi ekoloških terorista pokreta „Kopaćemo“, na kojoj su se našli brojni ekološki aktivisti, usledio je kontraudarac od strane udruženja Ne damo Jadar, koji od danas na svom nalogu na društvenoj mreži X objavljuju ko su „lobisti Rio… »
Vesti dana »
BLOG: Nastavljaju se blokade, nastavnici OŠ „Ivo Andrić“ potpisali blanko ostavke
N1 Info pre 11 minutajoš 13 povezanih
„Neka sam ja sve morao da istrpim, takva mi je, valjda, karma“: Kako je Teofil Pančić govorio za Nova.rs
Nova pre 16 minutajoš 33 povezane
Nis zvanično zatražio odlaganje sankcija: Ovo je novi potez, zahtev podržale Vlade Srbije i Mađarske
Kurir pre 34 minutajoš 22 povezane
Novi američki nameti na kineske proizvode stupili na snagu, Peking uzvraća kontramerama
BBC News pre 52 minutajoš 34 povezane
Vozač udarenog autobusa za N1: Bio sam negde na sredini vozila, to me je i spasilo
N1 Info pre 2 satajoš 21 povezana