Povezane vesti
“Živ sam, zdrav sam!” Haris Džinović je ovako preboleo Melinu: Otkrio šta mu je na duši!
Vesti online 03.09.2024
Na crvenom tepihu jednog prestoničkog događaja, pojavile su se brojne javne ličnosti, među kojima je bio i popularni pevač Haris Džinović. Tom prilikom, Haris se osvrnuo na svoj značajan koncert koji je održao 1991. godine, kada su mu gosti bili Zdravko… »
"Pa šta mi je na duši..." Haris Džinović otkrio kako provodi dane, pomenuo i Zdravka Čolića, a ovako pamti 6. jun 1991.
Kurir 03.09.2024
Haris Džinović večeras se pojavio na otvaranju Sava Centra. Pevač je kao i obično bio odlično raspoložen. Za medije je kratko dao izjavu o tome kako pamti pomenutu dvoranu, kako je i šta radi, ali i da li će prisustvovati koncertu Zdravka Čolića, koji će… »
Vesti dana »
'Izveli smo savršene udare na teroristički ološ koji ubija hrišćane': Tramp
BBC News pre 1 satjoš 24 povezane
Skrivena poruka Nikole Jokića: Ispod džempera se krije odgovor, "ohladio" je američku firmu
Mondo pre 21 minutajoš 43 povezane
U Beogradu na vodi nađena bomba iz Drugog svetskog rata, MUP uputio poruku građanima koji žive u okolini
Radio 021 pre 1 satjoš 17 povezanih
Sneg zavejao mnoge puteve u Srbiji. Ove dve opasne pojave dodatno otežavaju vožnju: Evo i gde važe zabrane!
Blic pre 2 satajoš 11 povezanih