Повезане вести

Шурбатовић прозвао пиксија После одласка из ФСС “Поражен сам што га нису сменили после дебакла”

Шурбатовић прозвао пиксија После одласка из ФСС “Поражен сам што га нису сменили после дебакла”

Дневник 03.09.2024
Фудбалску репрезентацију Србије очекује меч Лиге нација против селекције Шпаније, а и поред тога, главна фудбалска вест дана јесте смена Јована Шурбатовића и Мирослава Тањге и победа "ван терена" за Драгана Стојковића. После… »
Шурбатовић отворио душу после одласка из ФСС, прозвао Пиксија: “Поражен сам што га нису сменили после дебакла”

Шурбатовић отворио душу после одласка из ФСС, прозвао Пиксија: “Поражен сам што га нису сменили после дебакла”

Телеграф 03.09.2024
Препоручујемо. Фудбалску репрезентацију Србије очекује меч Лиге нација против селекције Шпаније, а и поред тога, главна фудбалска вест дана јесте смена Јована Шурбатовића и Мирослава Тањге и победа "ван терена" за Драгана… »
Шурбатовић: Поражен сам одлуком ИО да се селектору продужи уговор уместо логичне смене после дебакла

Шурбатовић: Поражен сам одлуком ИО да се селектору продужи уговор уместо логичне смене после дебакла

Спортски журнал 03.09.2024
Јован Шурбатовић се огласио саопштењем. Вечерас се путем отвореног писма огласио и Јован Шурбатовић. Сада већ бивши генерални секретар ФСС написао је међутим да је до разлаза дошло споразумно... „После данашње седнице ИО и… »
Огласио се Шурбатовић, Пиксијева смена главни разлог

Огласио се Шурбатовић, Пиксијева смена главни разлог

Спортске.нет 03.09.2024
Јован Шурбатовић је смењен са функције генералног директора ФСС-а на седници Извршног одбора кровне куће српског фудбала. Одмах су кренули наводи медија о могућим размимоилажењима на селектором Драганом Стојковићем. Донекле су… »
Јован Шурбатовић се огласио након смене у ФСС: „Посебно сам поражен одлуком да се селектору продужи уговор“

Јован Шурбатовић се огласио након смене у ФСС: „Посебно сам поражен одлуком да се селектору продужи уговор“

Хот спорт 03.09.2024
„Разлози су бројни и не датирају од јуче“ Фудбалска репрезентација Србије припрема се за утакмицу Лиге нација против Шпаније, али вест дана у српском фудбалу је смена Јована Шурбатовића и Мирослава Тањге. Након смене, бивши… »
"Разлози су бројни и нису од јуче!" Јован Шурбатовић о томе зашто више није генерални секретар ФСС-а

"Разлози су бројни и нису од јуче!" Јован Шурбатовић о томе зашто више није генерални секретар ФСС-а

Вечерње новости 03.09.2024
Доскорашњи генерални секретар Фудбалског савеза Србије Јован Шурбатовић обратио се јавности саопштењем након подношења оставке. ФОТО: Приватна архива Саопштње преносимо у целости: После јучерашње седнице Извршног одбора и… »
"Поражен сам одлуком да Пикси остане, одлазим": Шурбатовић о одласку из Фудбалског савеза Србије

"Поражен сам одлуком да Пикси остане, одлазим": Шурбатовић о одласку из Фудбалског савеза Србије

Мондо 03.09.2024
Доскорашњи генерални секретар Фудбалског савеза Србије први пут се огласио о одласку из кровне институције српског фудбала. Доскорашњи генерални секретар Фудбалског савеза Србије Јован Шурбатовић огласио се на дан када је… »
Пикси претио да неће водити Србију, ако не смене Шурбатовића и Тањгу: Откривамо хаос са седнице ФСС

Пикси претио да неће водити Србију, ако не смене Шурбатовића и Тањгу: Откривамо хаос са седнице ФСС

Телеграф 03.09.2024
Препоручујемо. Коренита промена догодила се у Фудбалском савезу Србије, где је већ неко време било неколико струја, једна коју је предводио селектор Драган Стојковић Пикси и друга окупљена око Јована Шурбатовића и Мирослава… »

Вести дана »