Повезане вести
Шурбатовић прозвао пиксија После одласка из ФСС “Поражен сам што га нису сменили после дебакла”
Дневник 03.09.2024
Фудбалску репрезентацију Србије очекује меч Лиге нација против селекције Шпаније, а и поред тога, главна фудбалска вест дана јесте смена Јована Шурбатовића и Мирослава Тањге и победа "ван терена" за Драгана Стојковића. После… »
Шурбатовић отворио душу после одласка из ФСС, прозвао Пиксија: “Поражен сам што га нису сменили после дебакла”
Телеграф 03.09.2024
Препоручујемо. Фудбалску репрезентацију Србије очекује меч Лиге нација против селекције Шпаније, а и поред тога, главна фудбалска вест дана јесте смена Јована Шурбатовића и Мирослава Тањге и победа "ван терена" за Драгана… »
Шурбатовић: Поражен сам одлуком ИО да се селектору продужи уговор уместо логичне смене после дебакла
Спортски журнал 03.09.2024
Јован Шурбатовић се огласио саопштењем. Вечерас се путем отвореног писма огласио и Јован Шурбатовић. Сада већ бивши генерални секретар ФСС написао је међутим да је до разлаза дошло споразумно... „После данашње седнице ИО и… »
Огласио се Шурбатовић, Пиксијева смена главни разлог
Спортске.нет 03.09.2024
Јован Шурбатовић је смењен са функције генералног директора ФСС-а на седници Извршног одбора кровне куће српског фудбала. Одмах су кренули наводи медија о могућим размимоилажењима на селектором Драганом Стојковићем. Донекле су… »
Јован Шурбатовић се огласио након смене у ФСС: „Посебно сам поражен одлуком да се селектору продужи уговор“
Хот спорт 03.09.2024
„Разлози су бројни и не датирају од јуче“ Фудбалска репрезентација Србије припрема се за утакмицу Лиге нација против Шпаније, али вест дана у српском фудбалу је смена Јована Шурбатовића и Мирослава Тањге. Након смене, бивши… »
"Разлози су бројни и нису од јуче!" Јован Шурбатовић о томе зашто више није генерални секретар ФСС-а
Вечерње новости 03.09.2024
Доскорашњи генерални секретар Фудбалског савеза Србије Јован Шурбатовић обратио се јавности саопштењем након подношења оставке. ФОТО: Приватна архива Саопштње преносимо у целости: После јучерашње седнице Извршног одбора и… »
"Поражен сам одлуком да Пикси остане, одлазим": Шурбатовић о одласку из Фудбалског савеза Србије
Мондо 03.09.2024
Доскорашњи генерални секретар Фудбалског савеза Србије први пут се огласио о одласку из кровне институције српског фудбала. Доскорашњи генерални секретар Фудбалског савеза Србије Јован Шурбатовић огласио се на дан када је… »
Пикси претио да неће водити Србију, ако не смене Шурбатовића и Тањгу: Откривамо хаос са седнице ФСС
Телеграф 03.09.2024
Препоручујемо. Коренита промена догодила се у Фудбалском савезу Србије, где је већ неко време било неколико струја, једна коју је предводио селектор Драган Стојковић Пикси и друга окупљена око Јована Шурбатовића и Мирослава… »
Вести дана »

Студент који је притворен након демолирања просторија СНС у Новом Саду штрајкује глађу шест дана
НИН пре 3 сатајош 17 повезаних

МУП: Ухапшена четворица пољопривредника због насилног понашања на протесту у Новом Саду
Радио сто плус пре 3 сатајош 29 повезаних

Израел је починио геноцид у Гази, саопштила истражна комисија Уједињених нација
BBC News пре 4 сатијош 28 повезаних