Povezane vesti
Šurbatović prozvao piksija Posle odlaska iz FSS “Poražen sam što ga nisu smenili posle debakla”
Dnevnik 03.09.2024
Fudbalsku reprezentaciju Srbije očekuje meč Lige nacija protiv selekcije Španije, a i pored toga, glavna fudbalska vest dana jeste smena Jovana Šurbatovića i Miroslava Tanjge i pobeda "van terena" za Dragana Stojkovića. Posle smene, oglasio se i… »
Šurbatović otvorio dušu posle odlaska iz FSS, prozvao Piksija: “Poražen sam što ga nisu smenili posle debakla”
Telegraf 03.09.2024
Preporučujemo. Fudbalsku reprezentaciju Srbije očekuje meč Lige nacija protiv selekcije Španije, a i pored toga, glavna fudbalska vest dana jeste smena Jovana Šurbatovića i Miroslava Tanjge i pobeda "van terena" za Dragana Stojkovića. Posle smene… »
Šurbatović: Poražen sam odlukom IO da se selektoru produži ugovor umesto logične smene posle debakla
Sportski žurnal 03.09.2024
Jovan Šurbatović se oglasio saopštenjem. Večeras se putem otvorenog pisma oglasio i Jovan Šurbatović. Sada već bivši generalni sekretar FSS napisao je međutim da je do razlaza došlo sporazumno... „Posle današnje sednice IO i razgovora sa… »
Oglasio se Šurbatović, Piksijeva smena glavni razlog
Sportske.net 03.09.2024
Jovan Šurbatović je smenjen sa funkcije generalnog direktora FSS-a na sednici Izvršnog odbora krovne kuće srpskog fudbala. Odmah su krenuli navodi medija o mogućim razmimoilaženjima na selektorom Draganom Stojkovićem. Donekle su i potvrđena pismom… »
Jovan Šurbatović se oglasio nakon smene u FSS: „Posebno sam poražen odlukom da se selektoru produži ugovor“
Hot sport 03.09.2024
„Razlozi su brojni i ne datiraju od juče“ Fudbalska reprezentacija Srbije priprema se za utakmicu Lige nacija protiv Španije, ali vest dana u srpskom fudbalu je smena Jovana Šurbatovića i Miroslava Tanjge. Nakon smene, bivši generalni sekretar… »
"Razlozi su brojni i nisu od juče!" Jovan Šurbatović o tome zašto više nije generalni sekretar FSS-a
Večernje novosti 03.09.2024
Doskorašnji generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Jovan Šurbatović obratio se javnosti saopštenjem nakon podnošenja ostavke. FOTO: Privatna arhiva Saopštnje prenosimo u celosti: Posle jučerašnje sednice Izvršnog odbora i razgovora sa… »
"Poražen sam odlukom da Piksi ostane, odlazim": Šurbatović o odlasku iz Fudbalskog saveza Srbije
Mondo 03.09.2024
Doskorašnji generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije prvi put se oglasio o odlasku iz krovne institucije srpskog fudbala. Doskorašnji generalni sekretar Fudbalskog saveza Srbije Jovan Šurbatović oglasio se na dan kada je objavljena vest da napušta… »
Piksi pretio da neće voditi Srbiju, ako ne smene Šurbatovića i Tanjgu: Otkrivamo haos sa sednice FSS
Telegraf 03.09.2024
Preporučujemo. Korenita promena dogodila se u Fudbalskom savezu Srbije, gde je već neko vreme bilo nekoliko struja, jedna koju je predvodio selektor Dragan Stojković Piksi i druga okupljena oko Jovana Šurbatovića i Miroslava Tanjge. Na kraju je… »
Vesti dana »
Uživo Srbija "zaleđena": Sve stoji; Mećava nosi sve pred sobom; Naselja bez struje FOTO/VIDEO
B92 pre 22 minutajoš 24 povezane
Građani Novog Sada stali u 11.52 – i u drugim gradovima odata pošta poginulima na Železničkoj stanici
RTS pre 22 minutajoš 127 povezanih
Putin: Nastavićemo testiranje nove rakete "orešnik"; Kijev: Rusi streljali pet nenaoružanih ukrajinskih vojnika
RTS pre 22 minutajoš 42 povezane
Širom Srbije veje sneg, a u ovom gradu čak 15 stepeni: Nećete verovati kakav je vikend pred nama
Telegraf pre 2 satajoš 40 povezanih
Navijači Partizana zaustavili autobus sa igračima, Željko Obradović sa šalom izašao do vrata i poslao poruku Grobarima (VIDEO)
Danas pre 8 satijoš 40 povezanih