Повезане вести
Сако какав до сада нисте видели, а сандале су тек хит: Јелена Ђоковић у блоцк комбинацији (ФОТО)
Стори 03.09.2024
Сако Јелене Ђоковић вишенаменски је. Супруга Новака Ђоквића одабрала је да у њему прошета пред бројним фоторепортерима који су се окупили испред Сава Центра не би ли овековечили тренутак отварања након реновирања. Будући да је… »
Јелена Ђоковић у никад краћој сукњици! Све очи упрте у супругу Новака Ђоковића, све засенила лепотом!
Курир 03.09.2024
Вечерас се одржава велика прослава поводом отварања Сава Центра, што је окупило скоро целу естраду на једном месту! Јелена Ђоковић, супруга најбољег тенисера свих времена Новака Ђоковића, појавила се на црвеном тепиху и све… »
„Ја сам своје рекорде поставила, а сад нека дођу други“: Лепа Брена евоцирала успомене на црвеном тепиху ВИДЕО
Нова 03.09.2024
: Вечерас је, између осталих, на отварање Плаве дворане Сава центра дошла и Лепа Брена. Лепа Брена се на црвеном тепиху појавила са својим сином Виктором, а истакла је и да је на овом месту постигла рекорд у броју концерата. „… »
“Само љубав ово може да уради!” Драгана Мирковић никад искренија: То је оно што ме држи годинама!
Вести онлине 03.09.2024
Певачица Драгана Мирковић појавила се на црвеном тепиху у Београду, када се присетила почетка своје каријере, али и открила да ли планира неки већи концерт у будућности. – Не верујем да ћу ускоро имати тако нешто, али могу да… »
Јелену Ђоковић у оваквом издању никада нисте видели: Запалила црвени тепих никад краћом сукњом, а око врата 8.000 €
Мондо 03.09.2024
Јелена Ђоковић се у Сава Центру појавила у несвакидашњем издању. Свечано отварање Плаве дворане Сава Центра окупило је "црèме де ла црèме" балканског џет-сета, а међу најзапаженијим званицама била је и супруга нашег најбољег… »
Познати на црвеном тепиху! Лепа понела исти модни детаљ као Харис, Бекута сија, а он неће да се слика без наочара (фото)
Курир 03.09.2024
Вечерас се одржава велика прослава поводом отварања Сава Центра, што је окупило скоро целу естраду на једном месту! На овом великом догађају за српску престоницу, међу првима су стигли Милан Марић и Радош Бајић, Жика Јакшић који… »
"САД нека дођу други да поставе рекорде!" Лепа Брена на свечаном догађају са сином Виктором: Мајка и син не скидају осмех са…
Курир 03.09.2024
Вечерас се одржава велика прослава поводом отварања Сава Центра, што је окупило скоро целу естраду на једном месту, а међу почасним званицама је и певачица Лепа Брена и то у друштву сина Виктора. Брена је стигла насмејана и у… »
Драгана Мирковић прошетала црвеним тепихом: Дошла руку под руку са њим - након краха брака, певачица поручује: "Само то ме…
Блиц 03.09.2024
Музичка звезда Драгана Мирковић појавила се вечерас на отварању Сава Центра. Она је дошла руку под руку са познатим фотографом Дејаном Милићевићем. Драгана блиста након што је пре неколико месеци објавила да се разводи од… »
Вести дана »

Оптужни предлог против осумњиченог да је на ВМА напао војне полицајце
Нова пре 5 сатијош 55 повезаних

Портпарол Европске комисије: Нетачни наводи Русије да ЕУ подстиче протесте у Србији
Бета пре 1 сатјош 26 повезаних

Милијаш не прихвата Дејанов одлазак: "Занемео сам кад су ми јавили, немо ћутим и сада"
Спортске.нет пре 26 минутајош 80 повезаних

Преминуо легендардни Роберт Редфорд Фестивалски тренуци који се памте: Јутро након свечане церемоније отварања СФФ-а уз добру шољицу кафе
Лепота и здравље пре 4 сатијош 48 повезаних