Повезане вести

"Отац се савио преко тела мајке, зарио сам му нож у леђа" Исповест дечака (17) који је масакрирао породицу: Нисам желео да пате…

"Отац се савио преко тела мајке, зарио сам му нож у леђа" Исповест дечака (17) који је масакрирао породицу: Нисам желео да пате…

Курир 03.09.2024
Када је отац Фабио утрчао у собу и угледао тела супруге Данијеле на поду и сина Лоренца на кревету, која су била обливена крвљу, окренуо се свом сину Рикарду, који је стајао поред и почео да виче да позове помоц́. - Видео сам га… »
Полунаг дечак (17) обливен крвљу стајао испред капије: Полицији испричао језиву причу, али је тек неколико сати после открио…

Полунаг дечак (17) обливен крвљу стајао испред капије: Полицији испричао језиву причу, али је тек неколико сати после открио…

Курир 03.09.2024
- Када смо затекли дечака испред куц́е, говорио је мирно и луцидно. Баш као у свом позиву полицији, рекли су истражитељи на конференцији за новинаре о т роструком убиству у Италији. Рикардо (17) је у ноц́и између суботе и… »
"Оцу сам зарио нож у леђа": Тинејџер (17) побио целу породицу, његове изјаве након масакра леде крв у жилама

"Оцу сам зарио нож у леђа": Тинејџер (17) побио целу породицу, његове изјаве након масакра леде крв у жилама

Мондо 03.09.2024
Тинејџер из Италије је описао до детаља како је убио своју породицу. Тињеџер из Италије је у ноћи између суботе и недеље убио оца (Фабија), мајку (Даниелу) и 12-годишњег брата (Лоренцо) у породичној вили у Падерно Дуњану… »

Вести дана »