Povezane vesti
"Otac se savio preko tela majke, zario sam mu nož u leđa" Ispovest dečaka (17) koji je masakrirao porodicu: Nisam želeo da pate…
Kurir 03.09.2024
Kada je otac Fabio utrčao u sobu i ugledao tela supruge Danijele na podu i sina Lorenca na krevetu, koja su bila oblivena krvlju, okrenuo se svom sinu Rikardu, koji je stajao pored i počeo da viče da pozove pomoć. - Video sam ga kako se savija preko… »
Polunag dečak (17) obliven krvlju stajao ispred kapije: Policiji ispričao jezivu priču, ali je tek nekoliko sati posle otkrio…
Kurir 03.09.2024
- Kada smo zatekli dečaka ispred kuće, govorio je mirno i lucidno. Baš kao u svom pozivu policiji, rekli su istražitelji na konferenciji za novinare o t rostrukom ubistvu u Italiji. Rikardo (17) je u noći između subote i nedelje nožem ubio oca, majku i… »
"Ocu sam zario nož u leđa": Tinejdžer (17) pobio celu porodicu, njegove izjave nakon masakra lede krv u žilama
Mondo 03.09.2024
Tinejdžer iz Italije je opisao do detalja kako je ubio svoju porodicu. Tinjedžer iz Italije je u noći između subote i nedelje ubio oca (Fabija), majku (Danielu) i 12-godišnjeg brata (Lorenco) u porodičnoj vili u Paderno Dunjanu (Milano). Kada otac Fabio… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO „Poslanik može da bude nepismen i da predlaže zakon“: Ovako Jovanov brani Uglješu Mrdića, dok opozicija traži da otkrije koji je fakultet završio
Nova pre 47 minutajoš 71 povezana
Ronald Loder nije jedini! Tehnološki milijarderi koji nagovaraju Trampa da uzme Grenland imaju svoje ideje: žele da izgrade "gradove slobode"
Blic pre 22 minutajoš 27 povezanih
Tramp: Bilo šta manje od Grenlanda pod kontrolom SAD je neprihvatljivo
Beta pre 1 satjoš 24 povezane