Povezane vesti
"To je ono što me drži...": Dragana Mirković zablistala na crvenom tepihu, osmeh nije skidala sa lica
Telegraf 03.09.2024
Preporučujemo. Dragana Mirković je došla na svečano otvaranje Plave dvorane Sava Centra, a sa novinarima je podelila šta je to veže za ovu scenu na kojoj su mnoge naše zvezde nastupale. - Za Sava Centar me vezuje 1984. godina, kada sam snimila svoju prvu… »
"Kada odlučim da prekinem..." Dragana Mirković za Kurir progovorila o svojim počecima: Jednu stvar pamtiće do kraja života!…
Kurir 03.09.2024
Regionalna muzička zvezda Dragana Mirković pojavila se na večerašnjem otvaranju Sava Centra i zablistala na crvenom tepihu! U elegantnom crnom kombinezonu pevačica je pobrala svu pažnju i poglede prisutnih, a za Kurir je otkrila koje je uspomene vežu za… »
Vesti dana »
Trampov ultimatum Putinu: "Sastaću se samo ako pristane... Neću gubiti vreme"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
"Suočiće se sa: Posledicama!" Tramp naglasio da Hamas mora da vrati tela preminulih talaca što pre
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
(Foto) sastanak u predsedničkom avionu: Evo šta je Tramp rekao katarskom emiru: Ne znam šta je važnije, biti voljen ili poštovan?
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Troje mrtvih u saobraćajki na Novom Beogradu: Horor na raskrsnici, tela pokrivena čaršavima, vozila smrskana
Telegraf pre 1 satjoš 5 povezanih