Povezane vesti
Oglasio se Donald Tramp! Imam rešenje za Ukrajinu
Pravda 03.09.2024
Američki republikanski predsednički kandidat Donald Tramp izjavio je da ima plan za postizanje mira u Ukrajini, ali je odbio da otkrije njegove detalje, rekavši da bi plan trebalo da ostane iznenađenje. „Imam precizan plan kako da zaustavim Ukrajinu… »
Tramp: Imam precizan plan kako da zaustavim Ukrajinu i Rusiju
Kurir 03.09.2024
Američki republikanski predsednički kandidat Donald Tramp izjavio je da ima plan za postizanje mira u Ukrajini, ali je odbio da otkrije njegove detalje, rekavši da bi plan trebalo da ostane iznenađenje. „Imam precizan plan kako da zaustavim Ukrajinu… »
Tramp ima „precizni plan za Ukrajinu“ kao iznenađenje
Novi magazin 03.09.2024
Kandidat republikanske stranke za predsednika SAD Donald Tramp izjavio je da ima razrađen "precizni plan" za okončanje rata u Ukrajini, ali da ga neće otkriti kako bi zadržao efekat iznenađenja. „Ako pobedim, kao novoizabrani predsednik… »
Tramp čuva 'precizni plan za Ukrajinu' kao iznenađenje
Beta 03.09.2024
Kandidat republikanske stranke za predsednika SAD Donald Tramp izjavio je danas da ima razrađen "precizni plan" za okončanje rata u Ukrajini, ali da ga neće otkriti kako bi zadržao efekat iznenađenja. "Ako pobedim, kao novoizabrani predsednik… »
Tramp čuva „precizni plan za Ukrajinu” kao iznenađenje
Politika 03.09.2024
Kandidat republikanske stranke za predsednika SAD ;Donald Tramp izjavio je danas da ima razrađen „precizni plan” za okončanje rata u Ukrajini, ali da ga neće otkriti kako bi zadržao efekat iznenađenja. ;"Ako pobedim, kao novoizabrani predsednik… »
Tramp ima „precizni plan za Ukrajinu“ kao iznenađenje
N1 Info 03.09.2024
Kandidat republikanske stranke za predsednika SAD Donald Tramp izjavio je da ima razrađen "precizni plan" za okončanje rata u Ukrajini, ali da ga neće otkriti kako bi zadržao efekat iznenađenja. „Ako pobedim, kao novoizabrani predsednik… »
Vesti dana »

Dan kad su počele da padaju NATO bombe na našu zemlju, pre 26. godina
Nova pre 23 minutajoš 14 povezanih

Oglasila se majka poginulog pevača: Oprostila se od sina potresnim rečima, nižu se poruke saučešća
Mondo pre 41 minutajoš 7 povezanih

Počeli razgovori Amerike i Ukrajine: Sastanak delegacija u Saudijskoj Arabiji: Ovo je glavna tema razgovora
Blic pre 5 satijoš 3 povezane