Повезане вести

Харис Џиновић изашао из сале чим је Чола почео да пева! Новинарима рекао само једно: "Није ме позвао"

Харис Џиновић изашао из сале чим је Чола почео да пева! Новинарима рекао само једно: "Није ме позвао"

Мондо 03.09.2024
На отварању Плаве дворане Сава Центра специјални гост је био управо легендарни Чола који је одушевио званице ванвременским хитом, Свечано отварање Сава Центра обележио је и наступ Здравка Чолића који је вечерас био специјални… »
„Жив сам, здрав, радим, путујем“: Харис Џиновић открио шта му је на души, али и због чега се неће придружити Чоли на сцени…

„Жив сам, здрав, радим, путујем“: Харис Џиновић открио шта му је на души, али и због чега се неће придружити Чоли на сцени…

Нова 03.09.2024
: Певач Харис Џиновић вечерас је дошао на отварање Плаве дворане Сава центра, где ће наступити Здравко Чолић. Харис Џиновић је разговарао са окупљеним новинарима, а присетио се и концерта који је на овом месту одржао 1991… »
Здравко Чолић у потпуно новом издању! Изашао на бину па сишао у први ред и све одушевио потезом: Било је свашта...

Здравко Чолић у потпуно новом издању! Изашао на бину па сишао у први ред и све одушевио потезом: Било је свашта...

Курир 03.09.2024
Здравко Чолић вечерас је специјални гост на отварању Сава Центра. Певач је задужен за атмосферу ове вечери, а свако од познатих ко се појавио, није крио да једва чека да ужива у гласу, енергији и хитовима Чоле. - Добро вече… »

Вести дана »