Povezane vesti
"Ona nije moja intimna prijatlejica" Sanja Marinković progovorila o sukobu sa Katarinom Živković: Ja sa njom...
Kurir 03.09.2024
Željko Mitrović, danas je održao konferenciju za medije u luksuznom restoranu u Beogradu, a tom događaju je prisustvovala i Sanja Marinković. Ona je bila vrlo raspoložena, pa je medijima odgovorila na svako pitanje. Ono što je sve zanimalo je kako… »
(Video): "Ona nije moja prijateljica da bih ja sa njom izgladila odnose": Sanja Marinković o sukobu sa Kaćom Živković
Blic 03.09.2024
Željko Mitrović, vlasnik televizije Pink, danas je održao konferenciju za medije u luksuznom restoranu u Beogradu, a tom događaju je prisustvovala i voditeljka Sanja Marinković. Sanja u svojoj emisiji često ugosti i rijaliti zvezde što joj, kako… »
Vesti dana »

Večeras će biti blokirani Brankov most i Gazela: Ovo je satnica protesta studenata u blokadi, najavljena okupljanja u 30 gradova
Blic pre 37 minutajoš 26 povezanih

Horor na ulicama Pariza! Proslava prerasla u nezapamćene nerede: Huligani lomili i palili grad! Dvoje mrtvih i više od 400 uhapšenih! (video)
Kurir pre 7 minutajoš 15 povezanih

Dan odluke u Poljskoj - ili Trampova maga ili Evropa! O novom predsedniku odlučuje 29 miliona birača, neizvesno kao nikada do sada (foto)
Kurir pre 1 satjoš 19 povezanih

Istražni komitet Rusije: Dve nesreće na prugama u Brjanskoj i Kurskoj oblasti tretiraju se kao teroristički napadi
RTS pre 7 minutajoš 34 povezane