Povezane vesti
"Ona nije moja intimna prijatlejica" Sanja Marinković progovorila o sukobu sa Katarinom Živković: Ja sa njom...
Kurir 03.09.2024
Željko Mitrović, danas je održao konferenciju za medije u luksuznom restoranu u Beogradu, a tom događaju je prisustvovala i Sanja Marinković. Ona je bila vrlo raspoložena, pa je medijima odgovorila na svako pitanje. Ono što je sve zanimalo je kako uspeva… »
(Video): "Ona nije moja prijateljica da bih ja sa njom izgladila odnose": Sanja Marinković o sukobu sa Kaćom Živković
Blic 03.09.2024
Željko Mitrović, vlasnik televizije Pink, danas je održao konferenciju za medije u luksuznom restoranu u Beogradu, a tom događaju je prisustvovala i voditeljka Sanja Marinković. Sanja u svojoj emisiji često ugosti i rijaliti zvezde što joj, kako ističe… »
Vesti dana »
Profesorka Jelena Kleut na protestu: Ne tražim novi posao, zajedno sa vama tražim pravdu
Insajder pre 28 minutajoš 28 povezanih
Saniran kvar na deponiji „Duboko“ posle izlivanja neprečišćene vode u Turski potok
Užice oglasna tabla pre 3 satajoš 29 povezanih
Đoković izdvojio dva najveća problema u poslednje dve sezone
Vesti online pre 49 minutajoš 41 povezana
(Foto) "Grenland nije na prodaju" Premijer predvodio proteste u Nuku protiv američkog preuzimanja ostrva: Ne znači ne!
Blic pre 1 satjoš 36 povezanih