Povezane vesti
„Imam određenu ideju“: Tramp čuva plan za Ukrajinu kao iznenađenje
Danas 04.09.2024
Kandidat republikanske stranke za predsednika SAD Donald Tramp izjavio je danas da ima razrađen „precizni plan“ za okončanje rata u Ukrajini, ali da ga neće otkriti kako bi zadržao efekat iznenađenja. „Ako pobedim, kao novoizabrani predsednik… »
Tramp: Imam plan za Ukrajinu
Vesti online 04.09.2024
Američki republikanski predsednički kandidat Donald Tramp izjavio je da ima plan za postizanje mira u Ukrajini, ali je odbio da otkrije njegove detalje, rekavši da bi plan trebalo da ostane iznenađenje. – Imam precizan plan kako da zaustavim… »
Tramp: Čuvam "precizni plan za Ukrajinu" kao iznenađenje
NIN 04.09.2024
Kandidat republikanske stranke za predsednika SAD Donald Tramp izjavio je da ima razrađen "precizni plan" za okončanje rata u Ukrajini, ali da ga neće otkriti kako bi zadržao efekat iznenađenja. "Ako pobedim, kao novoizabrani predsednik, osiguraću… »
Vesti dana »

Skupštinski odbor usvojio izveštaj Ombudsmana i poverenice za 2022, 2023 i 2024. godinu
NIN pre 45 minutajoš 16 povezanih

Sofronijević: Odluka o sudbini zgrade Železničke stanice u Novom Sadu nakon utvrđivanja statike
NIN pre 2 satajoš 21 povezana

'Vostani Serbije': Studentski protesti u 32 grada, u Beogradu blokada dva mosta
BBC News pre 11 minutajoš 13 povezanih

Sedam meseci od pada nadstrešnice - pomeni u više gradova, popodne blokada Brankovog mosta i Gazele
RTS pre 2 satajoš 30 povezanih

Dva navijača poginula u neredima tokom proslave titule PSŽ-a, policajac u komi
Sportski žurnal pre 15 minutajoš 35 povezanih