Повезане вести
Гитариста квина доживео мождани удар Фановима се обратио видео поруком
Дневник 04.09.2024
Брајан Меј, легендарни гитариста групе "Квин", открио је да је доживео мождани удар. Брајан Меј се фановима обратио преко видео поруке, коју је објавио на Инстаграму. "Надам се да сте сви добро. Овде сам да вам пре свега донесем… »
Славни Брајан Меј доживео мождани удар
Б92 04.09.2024
Гитариста групе Qуеен Брајан Меј, доживео је мождани удар. Брајан Меј је доживео мождани удар, он се фановима обратио преко видео поруке. "Надам се да сте сви добро. Овде сам да вам пре свега донесем добре вести. Мислим да је… »
Легендарни гитариста групе Квин доживео мождани удар: "Нисам имао никакву контролу над руком, било је застрашујуће" (фото)
Вечерње новости 04.09.2024
БРАЈАН Меј, легендарни гитариста групе Квин, открио је да је доживео мождани удар. Фановима се обратио преко видео-поруке, коју је објавио на Инстаграму. Фото: Профимедиа - Надам се да сте сви добро. Овде сам да вам пре свега… »
Вести дана »

Вучић са Рубиом у Њујорку: Фокус на решавању питања америчких тарифа, али и нових инвестиција ФОТО/ВИДЕО
Б92 пре 4 сатијош 8 повезаних

Ухапшен осумњичени за убиство Зорана Гргића: Аутомобилом препречио пут хрватском политичару, па га изрешетао: Он и жртва цео дан били заједно
Блиц пре 5 сатијош 3 повезане

Демонстранти испред просторија СНС на Вождовцу: Били испред зграде Дијане Хркаловић
Блиц пре 7 сатијош 2 повезане

Званичник САД: Курти прешао црвену линију покушајем блокаде Српске листе
Данас пре 5 сатијош 2 повезане

Трампова порука која ће потпуно разбеснети Путина: Украјина ће моћи да поврати своју земљу у њеном првобитном облику!
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана