Povezane vesti
Tradicionalni 13. Dečiji likovni konkurs Forma Ideale: „Moja idealna soba“ za predškolce i prvake iz Srbije
Kurir 04.09.2024
Predškolci i prvaci iz cele Srbije imaće priliku i ove godine da učestvuju na tradicionalnom 13. dečijem konkursu kompanije Forma Ideale, pod nazivom „Nacrtaj, oboji i osvoji!“. Iz godine u godinu mališani na veoma kreativan način prikazuju kako… »
Tradicionalni 13.: Dečiji likovni konkurs Forma Ideale - „Moja idealna soba“ za predškolce i prvake iz Srbije
Blic 04.09.2024
Predškolci i prvaci iz cele Srbije imaće priliku i ove godine da učestvuju na tradicionalnom 13. dečijem konkursu kompanije Forma Ideale, pod nazivom „Nacrtaj, oboji i osvoji!“. Iz godine u godinu mališani na veoma kreativan način prikazuju kako… »
Vesti dana »

Bela kuća donosi "dobru vest": Moguć susret Putina i Zelenskog?!
Pravda pre 57 minutajoš 52 povezane

Spektakl u Saudijskoj Arabiji - Siner osvojio prvi set, detalji su odlučili
RTS pre 22 minutajoš 37 povezanih

"Peta radi po zakonu i ja radim po zakonu": Oglasila se direktorka Pete beogradske gimnazije: Evo da li će biti na dužnosti nakon konkursa
Blic pre 8 satijoš 35 povezanih

Studenti iz Srbije u užem izboru za nagradu Saharov: Odluka tokom plenarnog zasedanja EP u Strazburu 23. oktobra
Euronews pre 6 satijoš 16 povezanih

Sramota! Kfor brani "greškom" ušetale vojnike tzv. Kbs! Umesto da ih zaustave, oni ih opravdali
Alo pre 13 minutajoš 22 povezane