Povezane vesti
Vučić: Naše „migove“ nikome na svetu i ni za šta ne bih dao
Sputnik 04.09.2024
Predsednik Aleksandar Vučić poručio je, povodom medijskih navoda da će Srbija svoje ratne avione „MiG-29“ ustupiti Ukrajini, da on nikada u životu to ne bi uradio i da ih nikome na svetu, ni za šta na svetu, ne bi dao. „Mi danas imamo 14… »
Vučić: Naše Migove 29 nikome na svetu ne bih dao
Insajder 04.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je 4. septembra, povodom medijskih objava da će Srbija svoje ratne avione MiG-29 ustupiti Ukrajini, da on nikada u životu to ne bi uradio i da migove "nikome na svetu, ni za šta na svetu, ne bi dao". 'Mi danas… »
Vučić: Naše Migove 29 nikome na svetu, ni za šta, ne bih dao
Euronews 04.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, povodom medijskih objava da će Srbija svoje ratne avione MiG-29 ustupiti Ukrajini, da on nikada u životu to ne bi uradio i da migove "nikome na svetu, ni za šta na svetu, ne bi dao". "Mi danas imamo 14… »
Ovoliko Srbija ima migova i ne damo ih nikome na svetu, ni za šta: Oglasio se Vučić
Telegraf 04.09.2024
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, povodom medijskih objava da će Srbija svoje ratne avione MiG-29 ustupiti Ukrajini, da on nikada u životu to ne bi uradio i da migove "nikome na svetu, ni za šta na svetu, ne bi dao". "Mi… »
Vesti dana »
Završen skup ispred SNP u Novom Sadu: Pristalice vlasti i demonstrante razdvajao kordon policije: došlo do kratkotrajnog koškanja i šamaranja, jedna osoba povređena
Blic pre 21 minutajoš 35 povezanih
Održana svečana akademija povodom 200 godina Matice srpske u Novom Sadu uz protest i incidente ispred SNP-a
Insajder pre 55 minutajoš 26 povezanih
Kako će kamiondžije iz regiona reagovati na novu poruku iz Brisela – blokadom ili čekanjem
Sputnik pre 5 satijoš 22 povezane
'Kum', 'Apokalipsa danas', Oskar: Preminuo čuveni glumac Robert Duval
BBC News pre 2 satajoš 23 povezane
Poljoprivrednici i tokom noći nastavljaju blokadu puteva Kragujevac–Topola i Kragujevac–Gornji Milanovac
Nedeljnik pre 3 satajoš 31 povezana