Повезане вести

Председник Србије о миговима: Ми то да дамо некоме? Ни за шта их на свету ником не бих дао

Председник Србије о миговима: Ми то да дамо некоме? Ни за шта их на свету ником не бих дао

Курир 04.09.2024
Председник Србије Александар Вучић јасно је рекао да Србије никоме неће дати мигове и да људи који то говоре лажу. - Видео сам да су неки рекли како ћемо наше мигове да шаљемо у Украјину. Морам тим људима да саопштим. Онај ко… »
Вучиц́: Наше „мигове“ никоме на свету и ни за шта не бих дао

Вучиц́: Наше „мигове“ никоме на свету и ни за шта не бих дао

Спутник 04.09.2024
Председник Александар Вучиц́ поручио је, поводом медијских навода да ц́е Србија своје ратне авионе „МиГ-29“ уступити Украјини, да он никада у животу то не би урадио и да их никоме на свету, ни за шта на свету, не би дао. „Ми… »
Вучић: Наше Мигове 29 никоме на свету не бих дао

Вучић: Наше Мигове 29 никоме на свету не бих дао

Инсајдер 04.09.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је 4. септембра, поводом медијских објава да ће Србија своје ратне авионе МиГ-29 уступити Украјини, да он никада у животу то не би урадио и да мигове "никоме на свету, ни за шта на… »
Вучић: Наше Мигове 29 никоме на свету, ни за шта, не бих дао

Вучић: Наше Мигове 29 никоме на свету, ни за шта, не бих дао

Еуроневс 04.09.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас, поводом медијских објава да ће Србија своје ратне авионе МиГ-29 уступити Украјини, да он никада у животу то не би урадио и да мигове "никоме на свету, ни за шта на свету, не би… »
Оволико Србија има мигова и не дамо их никоме на свету, ни за шта: Огласио се Вучић

Оволико Србија има мигова и не дамо их никоме на свету, ни за шта: Огласио се Вучић

Телеграф 04.09.2024
Препоручујемо. Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас, поводом медијских објава да ће Србија своје ратне авионе МиГ-29 уступити Украјини, да он никада у животу то не би урадио и да мигове "никоме на свету, ни за шта… »

Вести дана »