Povezane vesti
Predsednik Srbije o migovima: Mi to da damo nekome? Ni za šta ih na svetu nikom ne bih dao
Kurir 04.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić jasno je rekao da Srbije nikome neće dati migove i da ljudi koji to govore lažu. - Video sam da su neki rekli kako ćemo naše migove da šaljemo u Ukrajinu. Moram tim ljudima da saopštim. Onaj ko samo mene poznaje… »
Vučić: Naše „migove“ nikome na svetu i ni za šta ne bih dao
Sputnik 04.09.2024
Predsednik Aleksandar Vučić poručio je, povodom medijskih navoda da će Srbija svoje ratne avione „MiG-29“ ustupiti Ukrajini, da on nikada u životu to ne bi uradio i da ih nikome na svetu, ni za šta na svetu, ne bi dao. „Mi danas imamo 14… »
Vučić: Naše Migove 29 nikome na svetu ne bih dao
Insajder 04.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je 4. septembra, povodom medijskih objava da će Srbija svoje ratne avione MiG-29 ustupiti Ukrajini, da on nikada u životu to ne bi uradio i da migove "nikome na svetu, ni za šta na svetu, ne bi dao". 'Mi… »
Vučić: Naše Migove 29 nikome na svetu, ni za šta, ne bih dao
Euronews 04.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, povodom medijskih objava da će Srbija svoje ratne avione MiG-29 ustupiti Ukrajini, da on nikada u životu to ne bi uradio i da migove "nikome na svetu, ni za šta na svetu, ne bi dao". "Mi danas… »
Ovoliko Srbija ima migova i ne damo ih nikome na svetu, ni za šta: Oglasio se Vučić
Telegraf 04.09.2024
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, povodom medijskih objava da će Srbija svoje ratne avione MiG-29 ustupiti Ukrajini, da on nikada u životu to ne bi uradio i da migove "nikome na svetu, ni za šta na svetu, ne bi… »
Vesti dana »
Zvezda rutinski do trijumfa nad Monakom u gostima, Miler-Mekintajer i Petrušev doneli crveno-belima važnu pobedu
Danas pre 2 satajoš 4 povezane
Tramp imenuje Hakabija za ambasadora u Izraelu: Novi predsednik najavio odluku koja će promeniti mirovne odnose na Bliskom istoku!
Blic pre 12 minutajoš 6 povezanih
„Mnogo sam preduzela da nešto promenim“: Ko je Ana Ferik Ivanovič, jedna od govornica na protestu u Beogradu?
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Miran Pogačar: Radićemo na tome da se protesti nastave i da se energija održi
Danas pre 2 satajoš 1 povezana