Povezane vesti
Vučić: Sutra bih otišao u Kosovsku Mitrovicu kad bi mi to omogućili Albanci i međunarodne snage
Nova 04.09.2024
: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da bi "sutra otišao u Kosovsku Mitrovicu" kad bi mu to omogućile albanske i međunarodne snage. „Odlazak tamo nije pitanje mog izbora nego njihove odluke“, rekao je on i dodao da bi otišao ne samo u… »
Vučić: Otišao bih u Kosovsku Mitrovicu kada bi mi međunarodne snage dozvolile
Vesti online 04.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nije tačno da na Kosovu i Metohiji ne funkcionišu institucije Srbije i naveo da funkcionisu dve najvažnije, a to su zdravstvo i školstvo. On je odgovarajući na pitanja novinara na početku posete… »
Vučić poručio: Otišao bih na Kosovo kad bih imao dozvolu!
Pravda 04.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da bi koliko sutra posetio Kosovsku Mitrovicu kada bi mu to međunarodne snage dozvolile. „Odlazak tamo nije pitanje mog izbora nego njihove odluke“, rekao je Vučić. On je dodao da bi otišao ne samo u Kosovsku… »
Vučić: Otišao bih u Kosovsku Mitrovicu kada bi mi međunarodne snage dozvolile
Sputnik 04.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da bi koliko sutra posetio Kosovsku Mitrovicu kada bi mu to međunarodne snage dozvolile. „Odlazak tamo nije pitanje mog izbora nego njihove odluke“, rekao je Vučić. On je dodao da bi otišao ne samo u… »
Vesti dana »
Srbija na udaru hladnijeg vazduha: Temperatura drastično pala, a evo šta nas čeka tokom noći
Telegraf pre 3 satajoš 36 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA - Amerika preti obustavom isporuke oružja UKijevu zbog napada na ruske rafinerije?
RTV pre 2 minutajoš 111 povezana
Aerodrom u Rijadu ostaje zatvoren zbog novih pretnji Huta: Jemen traži reakciju, Tramp ne isključuje intervenciju SAD
N1 Info pre 1 satjoš 63 povezane
Studentska lista na skupu u Nišu o obrazovanju i zdravstvu, RIK odbio prigovore o glasanju dijaspore
NIN pre 12 satijoš 10 povezanih
ANEM: Policija sprečila ekipu KTV da izveštava sa skupa SNS u Zrenjaninu
Radio 021 pre 6 satijoš 23 povezane