Povezane vesti
"Probudili su me krici iz podruma" Užasni detalji drame u Mirijevu, poznato stanje oca i sina
Mondo 04.09.2024
Poznato je stanje oca i sina koji su se otrovali u Mirijevu. U Mirijevu se odigrala prava drama u utorak kada su se otrovali otac A.J. (50) i sin M.J. (19) nitro-lakom dok su krečili podrum u dvorištu porodične kuće. Obojica su prevezeni na… »
"Videla sam sina kako leži, ne pomera se, mislila sam da je mrtav": Žena o dramatičnom trovanju muža i deteta u podrumu u…
Blic 04.09.2024
Prava drama dogodila se u naselju Mirijevo u Beogradu kada su se A. J. (50) i njegov sin M. J. (19) otrovali nitro-lakom dok su krečili podrum u dvorištu porodične kuće. Kolima Hitne pomoći prevezeni su na Vojnomedicinsku akademiju (VMA) gde se prema… »
"Vidim sina leži, ne pomera se! Mislila sam da je mrtav" Majka opisala dramu u Mirijevu! Otkriveno čime su se otrovali otac i…
Kurir 04.09.2024
Prava drama dogodila se juče u Mirijevu u Beogradu! A. J. (50) i njegov sin M. J. (19) otrovali su se nitro lakom dok su krečili podrum u dvorištu porodične kuće. Kolima Hitne pomoći prevezeni su na Vojnomedicinsku akademiju (VMA) gde se prema… »
Vesti dana »
Opozicija u Skupštini Srbije neće glasati o zakonima, traži smenu predsednice
Beta pre 32 minutajoš 51 povezana
Počeo primirje Izraela i libanskog Hezbolaha posle više od godinu dana borbi
BBC News pre 38 minutajoš 38 povezanih
Odbijen ukrajinski napad na Sevastopolj, oboreno 25 dronova iznad Krima
RTV pre 26 minutajoš 18 povezanih
„Otpad sa gradilišta Milenijum tima“: Aktivisti inicijative Most ostaje prosuli šut ispred Skupštine (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 9 povezanih