Повезане вести
Елтону Џону ослабљен вид на оку после инфекције
Блиц 04.09.2024
Елтон Џон је изјавио да му је „вид ограничен" на једном оку после озбиљне инфекције. За опоравак од инфекције потребно је „време", додала је ова 77-годишња музичка легенда. „Током лета борио сам се са озбиљном инфекцијом… »
Данас 04.09.2024
Елтон Џон је изјавио да му је „вид ограничен“ на једном оку после озбиљне инфекције. За опоравак од инфекције потребно је „време“, додала је ова 77-годишња музичка легенда. „Током лета борио сам се са озбиљном инфекцијом… »
Радио 021 04.09.2024
Чувени музичар Елтно Џон после инфекције има ограничен вид. Гетти Имагес Елтон Џон је изјавио да му је „вид ограничен" на једном оку после озбиљне инфекције. За опоравак од инфекције потребно је „време", додала је ова… »
НИН 04.09.2024
Елтон Џон је изјавио да му је "вид ограничен" на једном оку после озбиљне инфекције. За опоравак од инфекције потребно је "време", додала је ова 77-годишња музичка легенда. "Током лета борио сам се са озбиљном инфекцијом… »
Вести дана »
Украјина ће бити осакаћена трамповим планом: Америка признаје Крим, Доњецк и Луганск! У Херсону и Запорожју фронт се замрзава дуж линије контакта!
Курир пре 16 минутајош 3 повезане
У Бугарској и још четири земље ухапшено 35 илегалних трговаца старинама вредности 100 милиона евра
Бета пре 2 сатајош 1 повезана
Генерални директор Београдских електрана: Спремни смо на сваку ситуацију, имамо довољно мазута
Данас пре 7 сатијош 1 повезана
Студенти Државног универзитета у Новом Пазару: Доста је било страха, изађите на улице
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Јану зауставила полиција, а она шокирала признањем: "Попила сам чашицу ракије после емисије и села за волан"
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана