Povezane vesti
"Da sam se ja oženio s tobom, Nikad se ne bih razveo": Rada Đuričin bila je tiha patnja naše glumačke legende, nije krio…
Blic 04.09.2024
Glumica Rada Đuričin preminula je danas u 91. godini u Beogradu. Iza sebe Rada je ostavila bogatu karijeru, a njene uloge pamtiće se dugo. Zanimljiv podatak iz njenog života i prethodnog vremena jeste da je bila tiha patnja glumca Ljube Tadića. Godinama… »
Vučić izjavio saučešće povodom smrti Rade Đuričin: Jedna od poslednjih heroina zlatne generacije filmske umetnosti!
Kurir 04.09.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je saučešće povodom smrti legendarne dramske umetnice Rade Đuričin, koja je preminula danas u 91. godini u Beogradu. - Sa tugom sam primio vest o smrti Rade Đuričin, jedne od poslednjih glumačkih heroina zlatne… »
Vučić: Sa tugom sam primio vest o smrti Rade Đuričin
Večernje novosti 04.09.2024
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić oglasio se povodom smrti glumice Rade Đuričin. Foto: Tanjug - Sa tugom sam primio vest o smrti Rade Đuričin, jedne od poslednjih glumačkih heroina zlatne generacije filmske i pozorišne umetnosti našeg podneblja. Njen… »
Rada Đuričin je do smrti volela ovog srpskog naučnika: „Naša ljubav trajala je 54 godine“
Nova 04.09.2024
: Rada Đuričin, dramska umetnica, preminula je u 91. godini u Beogradu, saopštilo je Jugoslovensko dramsko pozorište. Rada Đuričin završila je dva fakulteta, književnost i glumačku akademiju. Na FDU je diplomirala u klasi sa Nikolom Simićem, Ružicom… »
Muž Rade Đuričin bio je deo tajnog projekta koji je Tito zataškavao: A onda je telo stiglo u metalnom kovčegu
Mondo 04.09.2024
Mnogi ne znaju da je suprug pokojne glumice Rade Đuričin bio profesor nuklearne fizike - jedan od vođa tima na projektu "Vinča". Poznata srpska glumica, Rada Đuričin, preminula je u svojoj 91. godini. Dramska umetnica iza sebe je ostavila stotine uloga… »
Vesti dana »
Pretežno sunčano, ponegde uz kišu i pljuskove: Kakvo će biti vreme ovog vikenda
Insajder pre 2 satajoš 16 povezanih
"Ako to sutra ne bude njihov stav, neće im biti dobar dan" Amerikanci postavili ultimatum Irancima, dali im rok od 24 sata, odjekuju eksplozije blizu Teherana!
Kurir pre 1 satjoš 18 povezanih
Vučić obilazi završne radove na modernizaciji puta između Gornjih i Donjih Sinkovaca
RTS pre 10 minutajoš 8 povezanih
Vukanović: „Kokeza po zadatku BIA pravi novu stranku preko Drine, Vučić želi da sve kontroliše“
Serbian News Media pre 35 minutajoš 6 povezanih