Повезане вести
"Да сам се ја оженио с тобом, Никад се не бих развео": Рада Ђуричин била је тиха патња наше глумачке легенде, није крио…
Блиц 04.09.2024
Глумица Рада Ђуричин преминула је данас у 91. години у Београду. Иза себе Рада је оставила богату каријеру, а њене улоге памтиће се дуго. Занимљив податак из њеног живота и претходног времена јесте да је била тиха патња… »
Вучић изјавио саучешће поводом смрти Раде Ђуричин: Једна од последњих хероина златне генерације филмске уметности!
Курир 04.09.2024
Председник Србије Александар Вучић изјавио је саучешће поводом смрти легендарне драмске уметнице Раде Ђуричин, која је преминула данас у 91. години у Београду. - Са тугом сам примио вест о смрти Раде Ђуричин, једне од последњих… »
Вучић: Са тугом сам примио вест о смрти Раде Ђуричин
Вечерње новости 04.09.2024
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић огласио се поводом смрти глумице Раде Ђуричин. Фото: Тањуг - Са тугом сам примио вест о смрти Раде Ђуричин, једне од последњих глумачких хероина златне генерације филмске и позоришне уметности… »
Рада Ђуричин је до смрти волела овог српског научника: „Наша љубав трајала је 54 године“
Нова 04.09.2024
: Рада Ђуричин, драмска уметница, преминула је у 91. години у Београду, саопштило је Југословенско драмско позориште. Рада Ђуричин завршила је два факултета, књижевност и глумачку академију. На ФДУ је дипломирала у класи са… »
Рада Ђуричин била је тиха патња чувеног колеге: Највећи заводник међу глумцима желео да се скраси уз њу, а она је отишла…
Курир 04.09.2024
Легендарна драмска уметница Рада Ђуричин, преминула је данас у 91. години у Београду. Иза себе је оставила богату каријеру, а о њеним улогама ће се тек причати. Занимљиво је да је била тиха патња Љубе Тадића. Он је волео, а… »
Муж Раде Ђуричин био је део тајног пројекта који је Тито заташкавао: А онда је тело стигло у металном ковчегу
Мондо 04.09.2024
Многи не знају да је супруг покојне глумице Раде Ђуричин био професор нуклеарне физике - један од вођа тима на пројекту "Винча". Позната српска глумица, Рада Ђуричин, преминула је у својој 91. години. Драмска уметница иза себе је… »
Вести дана »
Једна саобраћајна незгода на Мосту на Ади, 107 интервенција Хитне помоћи у Београду током ноћи
Сербиан Невс Медиа пре 31 минутајош 34 повезане
Медведев поново жестоко прети Европи: „Ако луда ЕУ то ипак покуша, то ће бити повод за рат!“
Нова пре 27 минутајош 39 повезаних
"Наравно да сам гледао": Никола Јокић дигао Србију на ноге, ево шта је поручио Алимпијевићу
Мондо пре 46 минутајош 52 повезане
Ђедовић Хандановић са нафтним компанијама: „Припрема се Акциони план за сигурно снабдевање тржишта нафтним дериватима“
Сербиан Невс Медиа пре 41 минутајош 17 повезаних