Povezane vesti
"Sloba i mira su angažovali čoveka da me ubije" Bora Čorba je tvrdio da je zbog ove pesme Slobodan Milošević naručio…
Kurir 04.09.2024
Bora Đorđević, frontmen grupe "Riblja čorba" danas je preminuo u 72. godini života u bolnici u Ljubljani. Bora Đorđević tokom života je u više navrata isticao da nije bio za vlast tadašnjeg predsednika Slobodana Miloševića, a njegovoj ženi… »
Bora je tvrdio da su Sloba i Mira Marković želeli njegovu smrt: Naručili su moju likvidaciju, sve sam saznao
B92 04.09.2024
Bora Đorđević tokom života je u više navrata isticao da nije bio za vlast tadašnjeg predsednikaSlobodana Miloševića, a njegovoj ženi Miri Marković posvetio je pesmu "Baba Jula". Zbog ove numere je, kako je Bora svojevremeno tvrdio u emisiji… »
Bora se nije libio da peva u seoskoj školi u Čačku: "Uvek je izlazio u susret svim Čačanima" VIDEO
B92 04.09.2024
Čitava Srbija i region pogođeni su vešću da nas je danas napustio veliki umetnik, Bora Đorđević. Bora je preminuo u Ljubljani u Sloveniji gde je proveo poslednje godine života, a njegov rodni grad Čačak danas mu se odužio priznanjem Počasnog… »
(Video) "to je bila poslednja njegova pesma": Prijatelj iz Čačka o Bori Đorđeviću, pročitao naglas numeru: "Pomogao mi…
Blic 04.09.2024
Slikar Milan Čakajac iz Čačka, dugogodišnji prijatelj Bore Đorđevića, kaže da ima velike i drage uspomene sa Borom vezane za moju profesiju, za slikarstvo. Bora mu je otvorio bar sedam, osam samostalnih izložbi. - Bora je bio veliki čovek i… »
Veliki prijatelj Bore Čorbe skrhan zbog gubitka: Otkrio nepoznate detalje o velikom muzičaru VIDEO
B92 04.09.2024
Legendarni roker Bora Đorđević preminuo je u 72. godini a brojne poznate ličnosti, njegovi prijatelji i rodni Čačak opraštaju se od njega. "Nažalost otišao je veliki Bora Đorđević. Imam velike i drage uspomene sa Borom vezane za moju… »
Vesti dana »
Jaka mećava na auto-putu Miloš Veliki, vozila čekaju u dugačkoj koloni: Sneg se ne šali na teritoriji Zapadne Srbije
IndeksOnline pre 2 satajoš 30 povezanih
Više od 10.000 korisnika bez struje u Zlatiborskom, Rasinskom i Raškom okrugu
Novi magazin pre 3 satajoš 13 povezanih