Povezane vesti
Popović i Bramerc: Neophodan jednak pristup precesuiranju za ratne zločine
NIN 04.09.2024
Ministarka pravde Maja Popović sastala se danas sa glavnim tužiocem Mehanizma za međunarodne krivične tribunale Seržom Bramercom, sa kojim je razgovarala o nastavku saradnje. Oni su razmatrali pitanja statusa procesuiranja ratnih zločina i regionalne… »
Ministarka pravde Popović sastala se danas sa glavnim tužiocem Mehanizma Bramercom
RTV 04.09.2024
BEOGRAD - Ministarka pravde Maja Popović sastala se danas sa glavnim tužiocem Mehanizma za međunarodne krivične tribunale Seržom Bramercom, sa kojim je razgovarala o nastavku saradnje Republike Srbije i Mehanizma. Popović i Bramerc su razmatrali pitanja… »
Ministarka pravde sa Seržom Bramercom: Kažnjavanje ratnih zločina bitno za region
Danas 04.09.2024
Ministarka pravde Maja Popović sastala se danas sa glavnim tužiocem Mehanizma za međunarodne krivične tribunale Seržom Bramercom, sa kojim je razgovarala o nastavku saradnje. Oni su razmatrali pitanja statusa procesuiranja ratnih zločina i regionalne… »
Ministarka pravde: Kažnjavanje ratnih zločina ključno za normalizaciju odnosa na Zapadnom Balkanu
Insajder 04.09.2024
Ministarka pravde Maja Popović i glavni tužilac Mehanizma za međunarodne krivične tribunale Serž Bramerc razgovarali su danas o nastavku saradnje Srbije i Mehanizma, te razmatrali pitanja statusa procesuiranja ratnih zločina i regionalne pravosudne… »
Vesti dana »
(Video) "Ne znam, udario me kamion brate!" Pojavio se snimak na kojem je navodno vozač koji je povređen u nesreći kod Umke: Sav krvav, iza njega razlupana kola
Blic pre 58 minutajoš 46 povezanih
Đedović Handanović: Preduzimamo sve mere da obezbedimo sigurno snabdevanje tržišta naftom
Biznis.rs pre 43 minutajoš 21 povezana
Narodna banka Srbije ćuti o kolapsu koji im se sprema: Rizikuje i zamrzavanje deviznih rezervi u inostranstvu
Nova pre 33 minutajoš 20 povezanih
Jokić: Gledao sam reprezentaciju, zahvalan sam onima koji su se odazvali
NIN pre 2 satajoš 55 povezanih