Povezane vesti
Kokanović: Vučićeva poseta Podrinju je cirkuzanija čoveka na vrhu države
Radio 021 04.09.2024
Aktivista organizacije "Ne damo Jadar" Zlatko Kokanović ocenio je posetu predsednika Srbije Aleksandra Vučića Podrinju kao "cirkuzaniju od strane čoveka na vrhu države". "Mi smo 2021. u januaru poslali dopis Vučiću u vezi sa problemom sa rudnikom… »
Kokanović (Ne damo Jadar): Vučićeva poseta Podrinju ‘cirkuzanija čoveka na vrhu države’
Nedeljnik 04.09.2024
Aktivista organizacije „Ne damo Jadar“ Zlatko Kokanović ocenio je posetu predsednika Srbije Aleksandra Vučića Podrinju kao „cirkuzaniju od strane čoveka na vrhu države“. „Mi smo 2021. u januaru poslali dopis Vučiću u vezi problema sa… »
Kokanović (Ne damo Jadar): Vučićeva poseta Podrinju 'cirkuzanija čoveka na vrhu države'
Beta 04.09.2024
Aktivista organizacije "Ne damo Jadar" Zlatko Kokanović ocenio je posetu predsednika Srbije Aleksandra Vučića Podrinju kao "cirkuzaniju od strane čoveka na vrhu države". "Mi smo 2021. u januaru poslali dopis Vučiću u vezi problema sa rudnikom, on… »
Kokanović (Ne damo Jadar): Vučićeva poseta Podrinju ‘cirkuzanija čoveka na vrhu države’
Radio sto plus 04.09.2024
“Mi smo 2021. u januaru poslali dopis Vučiću u vezi problema sa rudnikom, on je tada nama odgovorio da to nije njegova nadležnost, i da se obratimo Ministarstvu rudarstva. Ne znamo šta se desilo u ove tri-četiri godine, da li je ko menjao Ustav, pa… »
Kokanović: Vučićeva poseta Podrinju – cirkuzanija, ako prođe Jadar, cela Srbija će postati rudarska kolonija
N1 Info 04.09.2024
Zlatko Kokanović iz organizacije Ne damo Jadar, povodom posete predsednika Aleksandra Vučića Podrinju, gde je najavio da će razgovarati sa narodom o projektu Jadar i rudarenju litijuma, kaže da je to "jedna cirkuzanija od strane čoveka na vrhu… »
Vesti dana »
Protest u Novom Sadu zbog nesreće na Železničkoj stanici, neredi ispred Gradske kuće
RTS pre 36 minutajoš 59 povezanih
Uživo veliki preokret usred noći, haos na biračkim mestima! Oglasio se Tramp, pala prva hapšenja za izborima, glasanje prekinuto zbog pretnji bombom: Otkriveno odakle dolaze jeziva zastrašivanja!(foto)
Blic pre 37 minutajoš 124 povezane
Jedna greška ruši celu konstrukciju, neko je pre 60 godina napravio sistem koji može tako da se raspadne (video)
Politika pre 1 satjoš 37 povezanih
Zloglasni alija nasrtao i na zatvorske stražare u spužu: Otkriveno kako se ubica ponašao iza rešetaka! Bio je agresivan
Kurir pre 2 satajoš 34 povezane