Повезане вести
"Плејади вечних из село ГОРИ у царству: Небеском..." Радош Бајић се потресним речима опростио од Раде Ђуричин и све подсетио…
Блиц 04.09.2024
Глумица Рада Ђуричин преминула је данас у Београду, у 91. години. Рада је иза себе оставила неизбрисив траг бројним улогама, али и својом благом личношћу. Поводом њене смрти огласио се глумац и редитељ Радош Бајић. "Плејади… »
Радош Бајић о чувеној Живки: "Пленила је и опомињала нас да морамо бити бољи" ФОТО
Б92 04.09.2024
Данас је преминула Рада Ђуричин, једна од најзначајнијих југословенских и српских глумица и дугогодишња чланица ансамбла Југословенског драмског позоришта (ЈДП). Радош Бајић погођен је овом вешћу, а тим поводом се огласио на… »
Радош Бајић: "Плејади вечних у "Селу гори" данас се у царству небеском придружила и предивна Рада Ђуричнин"
Телеграф 04.09.2024
Препоручујемо. Глумица Рада Ђуричин преминула је данас, 4. септембра у 91. години, а на вечни починак биће испраћена у родном Вршцу. Тужну вест саопштило је Југословенско драмско позориште, званичном објавом: - Данас је у… »
"Збогом једној од последњих глумачких хероина": Председник Александар Вучић се опростио од глумице Раде Ђуричин: "Почивај у…
Блиц 04.09.2024
Председник Србије Александар Вучић изразио је данас саучешће због смрти глумице Радојке Раде Ђуричин. - Са тугом сам примио вест о смрти Раде Ђуричин, једне од последњих глумачких хероина златне генерације филмске и позоришне… »
Преминула Рада Ђуричин Дива српског глумишта изгубила животну битку у 91. години
Дневник 04.09.2024
Данас је у Београду преминула Рада Ђуричин, једна од најзначајнијих југословенских и српских глумица и дугогодишња чланица ансамбла Југословенског драмског позоршта, саопштило је позориште. Радојка Рада Ђуричин је рођена 31… »
"Рада Ђуричин је моја најтрајнија веза на сцени": Воја Брајовић се емотивним речима опростио од драге колегинице Раде Ђуричин…
Курир 04.09.2024
Једна од најзначајнијих југословенских и српских глумица и дугогодишња чланица ансамбла Југословенског драмског позоршта Рада Ђуричин преминула је данас у Београду у 91. години. Ову вест је саопштило управо позориште, а потом су… »
Вучић: "Уметнички печат Раде Ђуричин ће се памтити; Нека почива у миру"
Б92 04.09.2024
Председник Србије, Александар Вучић огласио се на друштвеној мрежи Икс поводом вести да је преминула наша позната глумица, Рада Ђуричин. "Са тугом сам примио вест о смрти Раде Ђуричин, једне од последњих глумачких хероина златне… »
Вучић: Са тугом сам примио вест о смрти Раде Ђуричин, њен уметнички печат ће се памтити
Телеграф 04.09.2024
Препоручујемо. Председник Александар Вучић огласио се поводом смрти легендарне глумице Раде Ђуричин. - Са тугом сам примио вест о смрти Раде Ђуричин, једне од последњих глумачких хероина златне генерације филмске и позоришне… »
Вести дана »
Крњи РЕМ – још једна превара или институционална импровизација?
Н1 Инфо пре 35 минутајош 36 повезаних