Povezane vesti
(Video) Da se naježiš Pogledajte kako premijer sa grčkim monahinjama koje decenijama pomažu srpski narod peva "Tamo daleko"
Dnevnik 04.09.2024
Premijer Miloš Vučević primio je u Palati Srbije monahinje iz grčkog manastira "Svete Lidije Filipljanke", koji je od 1993. do 2000. godine prihvatio više od 10.000 prognanih Srba. Velika mi je čast što sam u prilici da vas pozdravim u ime Vlade… »
Vučević primio monahinje manastira Svete Lidije Filipljanke iz Asprovalte
RTV 04.09.2024
BEOGRAD - Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević primio je danas monahinje iz manastira Svete Lidije Filipljanke iz Asprovalte u Grčkoj i zahvalio im za sve što su činile i čine za srpski narod, naročito za izbegle i raseljene tokom devedesetih… »
Vučević primio monahinje manastira Svete Lidije Filipljanke iz Asprovalte
Euronews 04.09.2024
Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević primio je danas monahinje iz manastira Svete Lidije Filipljanke iz Asprovalte u Grčkoj i zahvalio im za sve što su činile i čine za srpski narod, naročito za izbegle i raseljene tokom devedesetih godina… »
Da se naježiš Premijer Vučević sa grčkim monahinjama koje decenijama pomažu srpski narod peva "Tamo daleko" (video)
Kurir 04.09.2024
Premijer Miloš Vučević primio je u Palati Srbije monahinje iz grčkog manastira "Svete Lidije Filipljanke", koji je od 1993. do 2000. godine prihvatio više od 10.000 prognanih Srba. - Velika mi je čast što sam u prilici da vas pozdravim u ime Vlade… »
Vesti dana »
Završen protest u Novom Sadu; aktivista Nikola Ristić pušten na slobodu (VIDEO)
Insajder pre 31 minutajoš 50 povezanih
Tokom noći ispisane poruke na prostorijama SNS-a u Novom Sadu: 15 ruža za 15 duša
N1 Info pre 8 satijoš 15 povezanih
Opozicija i aktivisti dogovorili kako će čuvati Stari savski most: Noćna dežurstva i još jedan kamp
Radio 021 pre 3 satajoš 29 povezanih
Upravnik zatvora: Vesić već 90 sati štrajkuje glađu, ali nije životno ugrožen
N1 Info pre 5 satijoš 22 povezane