Povezane vesti
Aco Pejović se oprostio od Bore Đorđevića - Prijatelju moj, hvala ti za sve
Story 04.09.2024
Bora Đorđević, frontmen rok benda „Riblja čorba” preminuo je u bolnici u Ljubljani u 72. godini života. Ova vest jutros je pogodila sve Čorbine fanove, prijatelje, kao i kolege koje su ga veoma poštovale. Od Bore se oprostio i Aco Pejović… »
Dogovorili su se da zajedno umru na bini: Tužna ispovest Bore Djorđevića o poslednjim danima života!
Svet plus 04.09.2024
Vest o smrti Bore Đorđevića, legendarnog frontmena "Riblje čorbe", šokirala je region. Đorđević je preminuo u 72. godini, a javnost je ostala potresena njegovom tužnom ispovešću o dogovoru sa prijateljem Mišom Aleksićem da zajedno umru na… »
Bora Đorđević – kontroverzan od početka do kraja: Nije lagao ni sebe, ni druge
N1 Info 04.09.2024
Legendarni rok muzičar, pevač i tekstopisac, frontmen grupe "Riblja čorba" Bora Đorđević preminuo je u 72. godini u bolnici u Ljubljani. Ostaće upamćen kao autor nekih od najvećih hitova na ovim prostorima, ali i po kontroverznim stavovima… »
Zdravko Čolić se oprostio od bore čorbe, roker je za njega uradio nešto veliko: "To je zapravo prva pesma koju je..."
Kurir 04.09.2024
Bora Đorđević je preminuo u bolnici u Ljubljani u 72. godini, a od njega se opraštaju brojni prijatelji i kolege, kao i poštovaoci njegovog lika i dela. Vest o smrti frontmena grupe "Riblja čorba", rastužila je mnoge, a Zdravko Čolić je u objavi… »
Voditeljka RTS prekinula program: Javni servis se oprostio od Bore Čorbe, dnevnik počeo nikad tužnije
Kurir 04.09.2024
Legendarni muzičar Bora Đorđević, poznatiji kao Bora Čorba, preminuo je danas u bolnici u Ljubljani u 72. godini. Dnevnik RTS danas je počeo tužno, informacijom da je legendarni Bora Đorđević preminuo. - Umro je Bora Čorba, rok muzičar, pevač… »
"Ostao sam bez brata po duši" Željko Samardžić objavio nikad viđenu fotografiju sa Borom Čorbom, emotivne reči…
Kurir 04.09.2024
Bora Đorđević preminuo je danas u bolnici u Ljubljani u 72. godini života, a kolege i prijatelji opraštaju se od njega putem društvenih mreža. Pevač Željko Samardžić na svom Instagram nalogu podelio je fotografiju iz jednog kafića na kojoj… »
Vesti dana »
"Prekjuče me je pozvao i 9 minuta: Molio..." Čeda Jovanović se oglasio povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Jutros mi nije odgovorio na poziv" (foto)
Blic pre 3 satajoš 20 povezanih
VJT u Novom Sadu traži pritvor za 13 osumnjičenih zbog pada nadstrešnice
Danas pre 2 satajoš 6 povezanih
Vučić i Dačić o Palmi: Ostaće primer i inspiracija za mnoge generacije
Danas pre 5 satijoš 2 povezane