Povezane vesti
Pevač u 32. doživeo infarkt za volanom: U tom trenutku sa njim u kolima bili i žena i deca
Mondo 04.09.2024
Nemanja Nikolić je nakon ovog događaja znao da mora da promeni život iz korena. Popularnom folk pevaču Nemanji Nikoliću život se u trenutku promenio nakon što je doživeo srčani udar tokom vožnje. To je bio znak da mora da promeni loše navike… »
"Doživeo sam infarkt za volanom" Pevač u 32. godini dobio srčani udar: Taj bol nikada neću zaboraviti...
Kurir 04.09.2024
Nemanja Nikolić doživeo je infarkt u 32. godini nakon čega je svoj život promenio iz korena. Nemanja Nikolić jednom prilikom otkrio je detalje zdravstvenog problema sa kojim se jako mlad suočio i istakao da taj bol nikada neće zaboraviti. - Samo… »
"Doživeo sam infarkt za volanom, deca su bila u kolima": Folker u 32. godini dobio srčani udar: "Taj bol nikada neću…
Blic 04.09.2024
Folker Nemanja Nikolić doživeo je infarkt u 32. godini nakon čega je svoj život promenio iz korena. Nemanja Nikolić jednom prilikom otkrio je detalje zdravstvenog problema sa kojim se jako mlad suočio i istakao da taj bol nikada neće zaboraviti. -… »
Vesti dana »
Zvezda rutinski do trijumfa nad Monakom u gostima, Miler-Mekintajer i Petrušev doneli crveno-belima važnu pobedu
Danas pre 2 satajoš 4 povezane
„Mnogo sam preduzela da nešto promenim“: Ko je Ana Ferik Ivanovič, jedna od govornica na protestu u Beogradu?
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Miran Pogačar: Radićemo na tome da se protesti nastave i da se energija održi
Danas pre 1 satjoš 1 povezana